Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук розповів, що об'єднає Україну і не дасть розвалити країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розповів, що об'єднає Україну і не дасть розвалити країну

Лідер ОПЗЖ впевнений, що Україна повинна стати правовою соціальною державою

24 серпня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

Право, законність, захист громадян, захист їх прав і свобод, все це об'єднає Україну і не дасть розвалити країну. Таку думку висловив голова політради "Опозиційною платформи — За життя", народний депутат Віктор Медведчук, передає 112.ua.

Медведчук розповів, що об'єднає Україну і не дасть розвалити країну

Віктор Медведчук - фото з відкритих джерел

"І потрібно відповісти на головне запитання: що об'єднає Україну, що не дасть розвалити країну? Якою бути Україні? У мене є відповідь: по-перше, право, законність, захист громадян, захист їх прав і свобод. По-друге, нас врятує економічний прагматизм, вміння отримувати вигоду на світових ринках, і російський ринок ми втрачати не повинні. По-третє, соціальна справедливість. Без роботи соціальних програм нам країну з убогості ні витягнути, ні врятувати від епідемій, ні відновити після бойових дій ", — заявив політик.

Разом з тим Медведчук підкреслив:

"Таким чином, правову соціальну державу, яке будує прагматичні економічні відносини, як усередині себе, так і зовні. А тепер запитайте: чи може за такими принципами працювати сучасна українська влада? Для них це нерозв'язна задача. Ось вони в примітивне плем'я і грають, оскільки нічого іншого не вміють. А зовнішні куратори цим користуються і качають з країни останні соки".

"Тому нам потрібно будувати країну, незважаючи ні на що. Ніхто за нас її не збудує, новітня історія України це показала. А як будувати? Домовлятися між собою, шукати взаємні вигоди, а не продавлювати свої інтереси, незважаючи ні на що, як це робить нинішня влада. Нам потрібні не харизматичні вожді, а здатність домовлятися менеджери. Нам потрібні не ті, хто зображує влада, а ті, хто буде відстоювати інтереси української держави. І не ті, хто кричать на мітингах "Слава Україні!", а ті, хто самовіддано працює на благо своєї країни і створює її справжню Славу!

Змініть принципи, відійдіть від примітивного судження про свою країну, приберіть політичних нарцисів з трибун, дайте можливість працювати порядною і талановитим людям, і ви побачите результат. У нас знецінили слово "патріот". Як на мене, це не той, хто змушує інших любити свою країну або виганяє тих, хто, на його думку, країну не любить. Патріот — це той, хто зараз буде рятувати свою країну від розвалу, "зшивати" її, будувати і робити її сильніше у всіх відносинах, тобто створювати успішну країну для себе і для своїх громадян ", — впевнений Віктор Медведчук.

Раніше лідер ОПЗЖ також заявляв, що президент РФ Володимир Путін у своїй статті "Про історичну єдність росіян і українців" говорить про один народ, об'єднуючи російський і український народ, а президент Зеленський в недавньому інтерв'ю запропонував російським і російськомовним або асимілюватися, або емігрувати в Росію .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини