Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук розповів, що насправді пов'язує Україну та Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розповів, що насправді пов'язує Україну та Росію

Нардеп наголосив, що дві країни пов'язують економічні, політичні та гуманітарні історичні зв'язки.

3 січня 2022, 14:29
Поділіться публікацією:

Україну та Росію пов'язує не лише спільний кордон, а й історія, релігія, мільйони родичів, які живуть по різні боки кордону. Саме тому партія "ОПЗЖ" стоїть на важливих засадах того, що нашій країні необхідно відновити відносини з Росією. Як передає видання "Коментарі", про це заявив лідер "ОПЗЖ", нардеп Віктор Медведчук, пише сайт телеканалу "112 Україна".

Медведчук розповів, що насправді пов'язує Україну та Росію

Віктор Медведчук. Фото: сайт телеканалу 112 Україна

Політик нагадав, що, крім усього іншого, дві країни також пов'язують економічні, політичні та гуманітарні історичні зв'язки. Тому, за словами Медведчука, президент Володимир Зеленський неправий, говорячи про те, що Україну та Росію пов'язує лише кордон.

"Наша партія стоїть на твердих, принципових засадах того, що ми маємо відновити відносини з Росією. Економічні та інші – зокрема політичні та гуманітарні", — наголосив Медведчук.

Нардеп додав, коли в 2019-му році Володимир Зеленський, після перших переговорів з Росією, заявив, що складається враження, що з Росією Україну об'єднує лише кордон, то він нагадав президенту — у мільйонів українських громадян, із спільного з росіянами — тисячолітня історія , загальне слов'янське коріння, православна віра, перемога у Другій світовій війні, мільйони родичів, які живуть по один і інший бік кордону. Медведчук наголосив, що все це і є те спільне, що давало право постійно говорити про те, що український та російський народи є братніми.

Читайте також на порталі "Коментарі" – юристи чітко пояснили, чому винні за утримання Медведчука під домашнім арештом понад 6 місяців відповідають.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

From hell

3 січня 2022, 14:49

Брати не вбивають і не оккупують землі один одного і не йдуть ВІЙНОЮ. Знав шо медведчук де біл, але ж не настільки.

Валерій

3 січня 2022, 14:35

А що ще може промлявити кремлівська маріонетка ?!!

jaroslav

3 січня 2022, 14:29

що цей москальський хуй знає про історію, воно продажне падло


Новини