Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук розповів, чому українська влада нічого не робить для деескалації на кордоні з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розповів, чому українська влада нічого не робить для деескалації на кордоні з РФ

Лідер "ОПЗЖ" зазначає, що за 7 років з моменту підписання Мінських угод Київ анітрохи не просунувся у їх виконанні

17 лютого 2022, 13:27
Поділіться публікацією:

13 лютого Україна відзначила досить сумну дату – 7 років з моменту підписання Мінських угод, у реалізації яких з боку української влади нічого так і не було зроблено. Як передає видання "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "112 Україна", цитуючи слова лідера "ОПЗЖ", нардепа Віктора Медведчука в Телеграм.

Медведчук розповів, чому українська влада нічого не робить для деескалації на кордоні з РФ

Віктор Медведчук. Фото: сайт телеканалу 112 Україна

"У мене питання, як і у багатьох інших, хто щиро хоче миру в Україні: як українська влада сьогодні має намір це зробити? Яким чином вона думає рухатися далі, якщо поки що її дії та заяви загрожують саме ескалацією і нічого спільного не мають з деескалацією?", – запитує Віктор Медведчук.

За його словами, поки що українська влада робила все для того, щоб лише "забалакати" Мінські угоди, не виконувати їх, нічого не робити для їх реалізації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Медведчук дав слушну пораду владі, як швидко вирішити проблему Донбасу. Секрет успіху, на думку лідера "ОПЗЖ", полягає в тому, що президент України Володимир Зеленський має погодитися сісти за стіл прямих переговорів із лідерами "ДНР" та "ЛНР", розпочати з ними прямий та відвертий діалог. Але перед тим, як піти на відкритий прямий діалог із представниками Донбасу, потрібно знайти порозуміння із президентом Росії Володимиром Путіним. Тому що тільки за сприяння Москви можна розраховувати, що ці переговори взагалі відбудуться.

Також Віктор Медведчук прокоментував свій домашній арешт за підозру у держзраді. На думку лідера "ОПЗЖ", крім абсурду статті, які йому інкримінують не назвеш. Нардеп вкотре підтвердив, що не зраджував Україні. Більше того, ніколи навіть таки думки його не відвідували.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини