Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук розповів, чому Україна втратила шанс мати щомісяця 600-700 тисяч вакцин власного виробництва
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розповів, чому Україна втратила шанс мати щомісяця 600-700 тисяч вакцин власного виробництва

Позиція влади стояла Україні втрати можливості виробляти свої вакцини проти коронавірусу

28 жовтня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Якби влада не відкинула пропозицію лідера "ОПЗЖ", нардепа Віктора Медведчука і пішла на те, щоб запустити у Харкові виробництво вакцини проти коронавірусу, то вже з квітня 2021 року в Україні щомісяця виробляли б 600-700 тисяч доз вакцин. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив Віктор Медведчук, пише сайт каналу "112 Україна".

Медведчук розповів, чому Україна втратила шанс мати щомісяця 600-700 тисяч вакцин власного виробництва

Віктор Медведчук. Фото: сайт телеканалу 112 Україна

За словами нардепа, його політична позиція, його ініціатива запустити в Україні виробництво вакцини проти коронавірусу спричинили помсту влади. Політик наголосив, якби влада таки наважилася прийняти його пропозицію та дати згоду, щоб запустити у Харкові виробництво ковід-вакцин, то вже цього року наша країна повністю закрила б питання з вакцинами. Починаючи з квітня, виробництво могло б давати 600-700 тисяч доз вакцин.

Віктор Медведчук підкреслив, що він не бачить нічого поганого у своїх вчинках та справах, бо постійно відстоював скасування санкцій для українських підприємств, виступав за те, щоб весь Донбас, включаючи ту частину, яку сьогодні не контролює українська влада, повернули в Україну. Нардеп наголосив, що він завжди підтримував виключно мирне врегулювання конфлікту.

Також політик зазначив, що він просував багато інших питань, пов'язаних з економікою, газом, відстоював право українських підприємств постачати свої товари на російський ринок, що принесло б до бюджету України величезні гроші. Такі ідеї сприяли б покращенню життя українців, але влада, мабуть, має інший погляд на ці речі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Медведчук прокоментував ідею Зеленського про його обмін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини