Головна Новини Політика президент Президент розповів, що заважає видати Медведчука Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент розповів, що заважає видати Медведчука Росії

Україна могла б розглянути обмін кума президента РФ, підозрюваного у зраді

18 жовтня 2021, 08:30 comments1333
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський визнав, що Україна розглянула б питання про те, щоб обміняти лідера ОПЗЖ, нардепа Віктора Медведчука, якого підозрюють у держзраді, на українців, які перебувають в полоні Кремля. Вся заковика в тому, що від російської сторони поки що не надходило підтверджень, що Медведчук має паспорт громадянина Російської Федерації. Як передає видання "Коментарі", про це Зеленський заявив в інтерв'ю телеканалу "ICTV".

Президент розповів, що заважає видати Медведчука Росії

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, сьогодні є очевидний факт — Віктор Медведчук є громадянином України й розгляд його справи відбувається відповідно до українських законів. При цьому президент визнав, що, якби Москва дала підтвердження, що Медведчук дійсно є громадянином Росії, то Київ міг би розглянути питання про обмін політика на тих українців, які сьогодні знаходяться в тюрмах Росії за те, що виступили проти агресора, відстоюючи незалежність і суверенітет української держави.

При цьому президент визнав, що з боку Москви не було ніяких прямих прохань або умов "залишити у спокої" Медведчука. На цей рахунок ніяких розмов не було.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський назвав прямих агентом Петра Порошенка. Фільм-розслідування "Слідство.інфо" він пов'язав з тими фактами, які проти нього у 2019 році використав його головний опонент і критик Петро Порошенко. При цьому Зеленський зазначив, що, якщо за більше, ніж 2 роки, як він вже президент, нічого нового в команді Порошенка не зуміли накопати проти нього, значить, його провини дійсно немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

18 жовтня 2021, 16:03

Такое говно ненадо ве

Володимир

18 жовтня 2021, 08:13

"Зеленский назвал прямых агентом Петра Порошенко". Вы вообще читаете то, что пишете?!..


Новини