Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук пояснив, чому від відновлення економічних зв'язків Києва та Москви українці лише виграють
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук пояснив, чому від відновлення економічних зв'язків Києва та Москви українці лише виграють

Політик наголосив, що відновлення економічної співпраці України та Росії – записано у програмі ОПЗЖ

5 листопада 2021, 13:28
Поділіться публікацією:

Відновлення економічного співробітництва України та Росії – на користь громадян нашої країни та це записано у програмі партії "Опозиційна платформа – За життя". Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив лідер ОПЗЖ, нардеп Віктор Медведчук під час зустрічі з німецькими парламентаріями, пише сайт телеканалу "112 Україна".

Медведчук пояснив, чому від відновлення економічних зв'язків Києва та Москви українці лише виграють

Віктор Медведчук. Фото: з відкритих джерел

"Україна, на жаль, була і є імпортозалежною країною, тому що ми залежимо на 75-80% від інших країн світу. У тому числі і від Білорусі, Росії і багатьох інших. У нас не вистачає для власного споживання та забезпечення нормального життя наших громадян вугілля, електроенергії, а сьогодні не вистачає газу. Все, що відбувається в країні, саме відбувається через те, що влада є професійно непридатною – яка не може знайти шляхи вирішення цієї ситуації”, – сказав Медведчук.

Він нагадав, що програма ОПЗЖ якраз передбачає відновлення економічної співпраці з РФ.

"Це головне питання, і це питання Україна має вирішувати на користь своїх громадян... Тому, коли ми говоримо, і в програмі нашої партії записано: відновлення прагматичних, вигідних для громадян України торговельно-економічних відносин ми виходимо саме з цього. Тому що це єдиний шлях сьогодні забезпечити енергетичними ресурсами, забезпечити нормальні умови життя людей цього осінньо-зимового періоду 2021-2022 років. Поки що ситуація кризова, вона безвихідна, як ми бачимо для влади", – зазначив політик.

Нардеп також наголосив, що нинішня українська влада не шукає і не пропонує шляхів виходу з цієї кризи. Натомість партія "ОПЗЖ" це запропонувала і продовжує наполягати: треба зробити все для того., щоб забезпечити наших людей та створити їм нормальні умови життя.

З візитом до політика сьогодні прибули член Європарламенту від Німеччини доктор Максиміліан Кра (входить до підкомітету з питань прав людини), член комітету із зовнішньої політики Бундестагу Німеччини Петро Бистронь і член комітету міжнародного співробітництва ландтагу Баварії Ульріх Зінгер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — німецькі політики всіх рівнів обговорили з Медведчуком ситуацію з правами людини та свободу ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини