Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук назвав основні причини падіння економіки в Україні у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук назвав основні причини падіння економіки в Україні у 2022 році

Лідер "ОПЗЖ" впевнений - енергетична криза, в яку скочується країна, ще дасть про себе знати в майбутньому

10 січня 2022, 14:09
Поділіться публікацією:

Лідер "ОПЗЖ", нардеп Віктор Медведчук заявив, що країну в 2022 році чекає подальше падіння економіки, енергетична криза та інші ризики. Як передає видання "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "Перший незалежний".

Медведчук назвав основні причини падіння економіки в Україні у 2022 році

Віктор Медведчук. Фото: прес-служба ОПЗЖ

Віктор Медведчук прогнозує, що економіка продовжить скочуватися вниз через "непрофесійну, злочинну політику" та подальші заходи, які знищують малий та середній бізнес.

Політик також зазначив, що енергетична криза, яка "проявляється в осінньо-зимовий період", дасть про себе знати і в майбутньому.

"Третій ризик – продовольча сфера. Як і в енергетичній сфері, всі ці проблеми України збільшуються у геометричній прогресії у зв'язку із ситуацією на світових ринках", — зазначив парламентарій.

За твердженням Медведчука, криза підтверджується знищенням сільського господарства в Україні, спробами скупити землю, спекулятивними угодами щодо землі. Все це сприятиме зростанню цін на продовольчі продукти. Депутат вважає, що в Україні має змінитися політика.

"Ми маємо ліквідувати політику ненависті, ворожнечі, несприйняття одних людей іншими. Це більший соціально-гуманітарний ризик, який має безпосереднє відношення до нас. У тому числі він пов'язаний безпосередньо чи опосередковано, а може, навіть має статус самостійного ризику", — зазначив він.

Віктор Медедчук також звернув увагу на негативну тенденцію, коли в країні наростає трудова міграція, люди втрачають робочі місця, і навіть якщо вони працевлаштовані, не отримують заслуженої оплати. В результаті, професійні кадри залишають Україну.

"Це означає, що будь-які економічні процеси в Україні не можуть розвиватися навіть за будь-яких доданків", — підсумував Медведчук.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Медведчук назвав єдиний шлях, як знизити тарифи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини