Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук міг би втекти куди завгодно, але залишився, щоб будувати правову і заможну країну, - Бурмич
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук міг би втекти куди завгодно, але залишився, щоб будувати правову і заможну країну, - Бурмич

Ніхто з українських громадян не повинен здаватися, беручи приклад з Віктора Медведчука, - Бурмич

19 серпня 2021, 14:12
Поділіться публікацією:








Медведчук міг би втекти куди завгодно, але залишився, щоб будувати правову і заможну країну, - Бурмич

Народний депутат України від ОПЗЖ Анатолій Бурмич. Фото з відкритих джерел

Народний депутат України від ОПЗЖ Анатолій Бурмич заявив, що глава політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук міг би втекти куди завгодно, але залишився, щоб будувати правову і заможну країну. Таку думку політик озвучив в ефірі ток-шоу " Епіцентр української політики " на " Першому Незалежності ".

"Ніхто з українських громадян не повинен здаватися, беручи приклад з Віктора Медведчука, який не є бідною людиною і міг куди завгодно втекти, але він пожертвував і часом, і ресурсами, і здоров'ям не заради себе — йому не треба грошей або влади, йому хочеться, як і всім нам, щоб ми жили в нормальній, правовій країні, в багатій країні, щоб ми раділи та пишалися своєю країною ", — сказав Бурмич.

Депутат зазначив, що зараз в Україні на опозицію тиснуть, а її законотворча діяльність постійно блокується.

"Навіть при "злочинному" режимі Януковича багато комітетів, Рахункову палату віддавали опозиції. На жаль, починаючи з колишньої влади України, опозицію позбавляли всього. Я вважаю, що Рахункова палата, аудиторська палата, органи по боротьбі з корупцією повинні бути віддані опозиції. Якщо крастимуть — опозиція буде їх контролювати. Але вони не те, що на це не йдуть, немає і закону про опозицію, наші законопроєкти та пропозиції просто ігноруються. Мій законопроєкт про СБУ в першому читанні розглянули, а потім просто зняли шляхом підроблення та шахрайства. І так з усіма нашими законами — їх просто не розглядають ", — повідомив Бурмич.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що ексзаступник глави Департаменту спецоперацій МВС Михайло Бузинарський вважає, що загибель мера Кривого Рогу і кримінальну справу проти Медведчука це ланки одного ланцюга. На думку Бузинарського, у загиблого Павлова не було довіри до нинішньої правоохоронної системи. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Віктор Медведчук назвав рішення Апеляційного суду черговим доказом політизованості його справи. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини