Головна Новини Політика внутрішня політика Ляшко прокоментував інформацію Шмигаля про щеплення всіх зареєстрованих в "Дії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко прокоментував інформацію Шмигаля про щеплення всіх зареєстрованих в "Дії"

Раніше голова уряду Денис Шмигаль анонсував, що зареєстровані в додатку "Дія" бажаючі отримати щеплення зможуть це зробити вже з цих вихідних

13 травня 2021, 02:33
Поділіться публікацією:

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що вакцинувати від коронавірусу зареєстрованих в "Дії" громадян будуть тільки з пріоритетних груп, оскільки вакцини для всіх бажаючих немає. Про це Ляшко під час прямого ефіру в Instagram розповів Радіо Свобода.

Ляшко прокоментував інформацію Шмигаля про щеплення всіх зареєстрованих в "Дії"

Віктор Ляшко (фото з відкритих джерел)

"Є всі бажаючі і є здібності системи охорони здоров'я і наявність вакцин в Україні. Сьогодні 500 тисяч доз вакцини у нас немає для того, щоб вакцинувати всіх бажаючих в додатку", — йдеться в повідомленні.

Він додав, що чиновники роблять все можливе, щоб почати вакцинацію людей, які записані в лист очікування в додатку "Дія" на цих вихідних.

Раніше голова уряду Денис Шмигаль анонсував, що зареєстровані в додатку "Дія" бажаючі отримати щеплення зможуть це зробити вже з цих вихідних.

Нагадаємо, на засіданні РНБО 2 квітня розглядалося питання темпів вакцинації від коронавірусу в Україні. Про це в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" заявив секретар РНБО Олексій Данилов. "У нас дуже складна ситуація з поширенням коронавірусної інфекції. Найближчим часом буде указ президента, який відобразить рішення РНБО, що стосується вакцинації нашого населення", — сказав він. За його словами, що на засіданні розглядалося питання митниці — десять контрабандистів протягом певного часу рушили економічну міць України, тому проти них були введені санкції.

Раніше глава Комітету ВРУ з питань здоров'я нації Михайло Радуцький розповів про небезпеку нововиявленого південноафриканського штаму коронавірусу. За словами фахівця, з його появою Україну "чекають ще більш складні випробування".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини