Головна Новини Політика внутрішня політика Кузьмін про "перехресний допит" Медведчука і Порошенка: КПК не містить таких понять
commentss НОВИНИ Всі новини

Кузьмін про "перехресний допит" Медведчука і Порошенка: КПК не містить таких понять

Ренат Кузьмін натякнув на непрофесійність представників ДБР, адже КПК не містить таких понять, як "перехресний допит"

24 січня 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

Народний депутат України від "Опозиційної платформи — За життя" Ренат Кузьмін відреагував на "перехресний допит" Віктора Медведчука та Петра Порошенка. Політик порадив представникам ДБР прочитати КПК. Про це він написав у своєму блозі, пише "112 канал".

Кузьмін про "перехресний допит" Медведчука і Порошенка: КПК не містить таких понять

Ренат Кузьмін (фото з відкритих джерел)

За словами колишнього прокурора, а нині нардепа, КПК України не містить таких понять і словосполучень, як "перехресний допит".

"Який "перехресний допит" Медведчука і Порошенка? Яка "очна ставка" між ними? Що Ви несете, дядьки і тітки з ДБР? Ви КПК читали? Де, в якій статті ви таке вичитали? КПК не містить таких понять, таких словосполучень у кодексі немає", заявив політик.

Також нардеп натякнув на непрофесійність людей, що роблять такі заяви та порадив їм почитати КПК.

"Для Вас "перехресний" — це коли хрещеником вишивають? Або коли перехреститися потрібно, якщо здається? А "очна", в сенсі, не Заочна?А, якщо ви мали на увазі "одногодинний допит", то нічого у вас не вийде. Чому? КПК почитайте. Там все написано. Втім, для вашої влади, що перехресний, що одночасний, що очний, що Заочний... "пропав будинок",- підсумував він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кузьмін відреагував на запобіжний захід п'ятому президентуВиникли запитання до судових процесів щодо обрання запобіжних заходів голові політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктору Медведчуку та колишньому президенту Петру Порошенку, тому що в справі Медведчука суд приняв рішення за 30 хвилин, тоді як у справі Порошенка суддя вагався два дні. Як повідомив депутат Кузьмін, у день, коли мали ухвалити рішення стосовно Порошенка, суддя отримав п'ять різних команд від начальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини