Головна Новини Політика внутрішня політика Кузьмін про смішний запобіжний захід п'ятому президенту: для Медведчука суддя ухвалював рішення 30 хвилин, а для Порошенка - 2 дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кузьмін про смішний запобіжний захід п'ятому президенту: для Медведчука суддя ухвалював рішення 30 хвилин, а для Порошенка - 2 дні

На думку Кузьміна, саме емоційність Порошенка вплинула на обрання для нього запобіжного заходу

22 січня 2022, 16:30
Поділіться публікацією:

Виникли запитання до судових процесів щодо обрання запобіжних заходів голові політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктору Медведчуку та колишньому президенту Петру Порошенку, тому що в справі Медведчука суд приняв рішення за 30 хвилин, тоді як у справі Порошенка суддя вагався два дні. Таку заяву зробив народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Ренат Кузьмін в ефірі  Politeka. Про це повідомляє 112.юа.

 Кузьмін про смішний запобіжний захід п'ятому президенту: для Медведчука суддя ухвалював рішення 30 хвилин, а для Порошенка - 2 дні

Ренат Кузьмін - фото з відкритих джерел

Як повідомив депутат Кузьмін, у день, коли мали ухвалити рішення стосовно Порошенка, суддя отримав п'ять різних команд від начальників.

"У результаті довели суддю до стану, при якому він просто фізично не міг ухвалити рішення, і коли нам кажуть, що швидку допомогу йому викликали і таке інше, це так і є. Насправді безпрецедентний тиск на суд, безпрецедентний тиск на суддю. І коли суддя отримує прямі команди заарештовувати, не заарештовувати, під домашній арешт або не під домашній арешт з Офісу президента або від людей близьких до Офісу президента, то це говорить тільки про одне, в країні закінчено процес узурпації влади і сьогодні ми живемо у державі, яка керується диктатором", — зазначив Ренат Кузьмін.

На думку Кузьміна, саме емоційність Порошенка та його найближчого оточення, використання у своїй промові відвертих образ викликали реакцію, яку нам і доводиться спостерігати. Нардеп стверджує, що образливі нападки п'ятого президента на владу вплинули на обрання для нього запобіжного заходу.

"Коли передбачуваний домашній арешт здався недостатнім для великих начальників,  вони вирішили змінити свою думку і зажадали від суду обрання Порошенку запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. З якого переляку в СІЗО має вирушити Порошенко? З чого раптом?Звідси цей самий когнітивний дисонанс", — повідомив Кузьмін.

Нардеп зазначив, що суддя, який ухвалював рішення, не впорався не тільки зі своїм завданням, але й зі своїм психологічним станом.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Медведчук розповів, що є фундаментом для порозуміння між Україною та Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини