Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський не користується тим, що Медведчук і Путін на рівних, - Кузьмін
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський не користується тим, що Медведчук і Путін на рівних, - Кузьмін

Як заявив народний депутат Ренат Кузьмін, голова політради "Опозиційної платформи - За життя", народний депутат Віктор Медведчук відстоює інтереси українського народу

15 грудня 2020, 19:43
Поділіться публікацією:

Чинна українська влада по якійсь дивній, незрозумілій причини робить все, щоб не піти на зустріч ініціативам ОПЗЖ і Віктора Медведчука. Про це заявив в ефірі телеканалу "112 Україна" народний депутат України від "Опозиційної платформи — За життя" Ренат Кузьмін.

Зеленський не користується тим, що Медведчук і Путін на рівних, - Кузьмін

ФОТО: З відкритих джерел

"Але на відміну від нас усіх і на відміну від багатьох президентів у світі, Медведчук з Путіним на рівних: вони куми, вони багато років дружать, вони на рівних спілкуються, вони можуть розв'язувати будь-які питання", — вважає Кузьмін.

За словами чиновника, при цьому Медведчук це не підлеглий Путіна, не проросійський політик, як його намагаються виставити.

"Це український політик, який відстоює інтереси українського народу. У випадку з вакциною він відстоює інтереси українського народу, відстоюючи здоров'я нації. Насправді це — робота президента країни. А президент Зеленський цю роботу не робить. За нього цю роботу виконує Медведчук ", — додав Кузьмін.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що як заявив Віктор Медведчук в інтерв'ю телеканалам, поки нинішня українська влада, перебуваючи під зовнішнім управлінням, вперто не хоче закуповувати російську вакцину від коронавірусу або виробляти її на території нашої країни, "Супутник V" вже закупили Угорщина, Ізраїль, Китай, Південна Корея, Аргентина і десятки інших країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

16 грудня 2020, 03:13

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo

Троя

15 грудня 2020, 21:01

Нахер нам кум и жопо лиз Медведчук


Новини