Головна Новини Політика внутрішня політика «Кріт» сидить на Банковій: Павло Нусс розповів, чому владі настав час серйозно стурбуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

«Кріт» сидить на Банковій: Павло Нусс розповів, чому владі настав час серйозно стурбуватися

Аналітик вважає, що влада настав час готуватися до кримінального переслідування за злочини проти держави

19 листопада 2021, 10:42 comments1110
Поділіться публікацією:

Обурення радника глави Офісу президента Михайла Подоляка публікацією журналістки Яніни Соколової документів української розвідки щодо "вагнерівців" не витримують критики. Справа в тому, що вина тут не на журналістці, а на владі, яка, за фактом, пішла на те, щоб здійснити акт державної зради. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку висловив відомий український політичний аналітик Павло Нусс.

«Кріт» сидить на Банковій: Павло Нусс розповів, чому владі настав час серйозно стурбуватися

Офіс президента. Фото: Дзеркало тижня

"Міша, не телеведуча Соколова здійснила акт державної зради, зрадивши національні спеціслужби та чудову спецоперацію. "Кріт" сидить на Банковій, і турбуватися про те, що передані Яніні тими ж розвідниками документи будуть вивчені ворогом, не потрібно. Ви давно це зробили, коли пішли на змову з Кремлем заради ілюзорного перемир'я", – наголосив Павло Нусс, коментуючи заяву Подоляка.

Аналітик додає, росіяни точно знають, хто "злив" спецоперацію і тримають цю людину цією інформацією на гачку, а можливо, навіть завербували. У керівництві держави може бути завербований агент росіян, якого шантажували та продовжують шантажувати.

Павло Нусс наголошує, не треба забувати, що Яніна Соколова навряд чи оприлюднила документи без узгодження своїх дій із джерелом у спецслужбах.

"Замість того, щоб нападати на журналіста, подумайте про те, що спецслужби таким чином виступають із протестом проти ваших деструктивних дій. Розслідування Bellingcat та оприлюднення документів Соколової говорить про те, що всі заяви про те, що української спецоперації не було, виявилися нахабною, відвертою та брудною брехнею Зеленського та Єрмака. І документи це вкотре підтвердили. Робіть висновки та готуйтеся до кримінального переслідування за злочини проти держави", – підсумував Павло Нусс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арахамія розповів, що відбувся найбільший "злив" секретних документів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини