Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія розповів, що відбувся найбільший «злив» секретних документів в історії України
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розповів, що відбувся найбільший «злив» секретних документів в історії України

У Зеленського вважають. що опоненти влади не отримали очікуваного результату від розслідування Bellingcat, тому вирішили придумати новий хід

19 листопада 2021, 09:28 comments2424
Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив, що журналістка Яніна Соколова опублікувала найбільший "злив" в історії України, який був під грифом "цілком таємно" і ніколи не мав потрапити у відкритий доступ. Арахамія також назвав Соколову "порохоботкою", натякаючи на кого вона вже давно працює і кому вигідним був цей "злив" даних спецоперації із затриманням "вагнерівців". Про це повідомляє портал "Коментарі".

Арахамія розповів, що відбувся найбільший «злив» секретних документів в історії України

Давид Арахамфя. Фото: канал 1+1

"Якого хрі*у, всі ці люди, включаючи мене, обговорюють спецоперацію Головного управління розвідки? Перше запитання. Вона взагалі із самих азів починається. Цих операцій насправді їх сотні. 99% людей, які живуть у нашій країні, не знають про них. Якісь успішні. Якісь походять із жертвами, десь люди гинуть", – обурився Давид Арахамія, звертаючись до присутніх у студії.

Далі політик заявив, що відбувся "злив" даних від журналістки-порохоботки, яка виклала у відкритий доступ інформацію про спецоперацію щодо "вагнерівців". Ця інформація була під грифом "цілком таємно в історії України".

На думку Давида Арахамії, все це було зроблено, тому що від самого розслідування противники влади не отримали очікуваного ефекту.

"Бігали, гасали, казали, що ось зараз буде Bellingcat, розвалиться країна, цих "зелених… Ми переворот зробимо. Тому що кричали, що Зеленський щось "злив", він дав команду і таке інше. Пройшов Bellingcat, зрозуміли, що сенсації немає і вигадали новий хід", – зазначив Давид Арахамія.

Зазначимо, передувала цьому новина про те, що журналістка Соколова опублікувала звіт розвідки, в якому йдеться про те, що фінальний етап спецоперації із затримання російських найманців було перенесено за вказівкою вищого військово-політичного керівництва України. Документи, оприлюднені Соколовою, за її словами, вона знайшла на флешці, яку їй підкинули біля дверей офісу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Юсупов назвав розслідування Bellingcat серйозним ударом по репутації російських спецслужб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Наина

19 листопада 2021, 13:57

Если я правильно поняла смысл сказанного Арахамией в стране проводится куча совершенно секретных операций, часть которых проходит успешно и используется для пиара власти. Об этом много говорят и пишут, преподнося политиков в выгодном свете. Вот "народный президент Зеленский" в пивбаре наверное тоже спецоперация, только не очень успешная, ведь женщину, которая написала пост о "случайной " и неожиданной встрече с президентом и его солнцеподобной энергетике, неоднократно видели в ОП, в сети даже есть фото с Зеленским. Но Арахамия признается, что есть совершенно провальные с жертвами "а где-то люди гибнут". О таких проектах рассказывать нельзя, это становится "совершенно секретно в истории Украины", ведь больно бьет по рейтингам и снижает кредит доверия международных партнеров. Так что когда нам очередной раз соврут - это спецоперация.


Новини