Головна Новини Політика внутрішня політика Корнієнко розповів, чому відмовилися від ідеї робити ковід-тести нардепам за держрахунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Корнієнко розповів, чому відмовилися від ідеї робити ковід-тести нардепам за держрахунок

Віце-спікер Верховної Ради розповів, що у кошторисі таких витрат не передбачено

5 листопада 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Перший віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко підтвердив інформацію про те, що питання тестування парламентаріїв за державний рахунок перед відвідуванням Верховної Ради дійсно обговорювалося, але воно було закрите, оскільки на це раніше кошти не було передбачено. Як інформує портал "Коментарі", про це Корнієнко розповів під час бесіди з представниками мас-медіа у кулуарах парламенту, пише "Інтерфакс-Україна".

Корнієнко розповів, чому відмовилися від ідеї робити ковід-тести нардепам за держрахунок

Олександр Корнієнко. Фото: сайт "Слуги народу"

За словами Корнієнка, не відповідає дійсно інформація про те, що народних депутатів безкоштовно тестуватимуть на коронавірус. Ця тема вже закрита, а її піднімають лише для того, щоб спровокувати у суспільстві негативні настрої щодо нардепів.

Віце-спікер зазначив, що за межами Верховної Ради справді можна буде зробити тест на коронавірус, але виключно на платній основі. Нардепи також, як і всі інші люди, які бажають потрапити до будівлі парламенту, можуть зробити тест у таких пунктах. Ці пункти знайти буде нескладно, тому що вони розміщуватимуться прямо на вулиці.

Олександр Корнієнко наголосив, про безплатне тестування депутатів говорили, поки не подивилися у кошторис Верховної Ради. Де не виявилося статей для таких витрат. Тому це питання закрили.

Корнієнко також розповів про те, що для зручності нардепів було ухвалено рішення відкрити пункти тестування у готелях "Національний" та "Київ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардепи дали оцінку вчинку Надії Савченко з підробленим Covid-сертифікатом. Говорять про неприпустимість такої поведінки публічною особою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ua.interfax.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини