Головна Новини Політика президент У Зеленського відповіли на пропозицію закрити телеканал "Прямий"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на пропозицію закрити телеканал "Прямий"

Телеканал "Прямий" пов'язують з Петром Порошенком

16 лютого 2021, 19:00 comments2249
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував можливе закриття інформаційного телеканалу "Прямий", який пов'язують з екс-президентом і лідером партії "Європейська солідарність" Петром Порошенком. Про це Подоляк написав в коментарях до свого посту в Facebook.

У Зеленського відповіли на пропозицію закрити телеканал "Прямий"

Фото: Прямий

Подоляк написав пост про накладення санкцій на телеканали, пов'язані з Віктором Медведчуком. У коментарі прийшов ведучий телеканалу "Наш", який належить колишньому депутату від "Партії Регіонів" Євгену Мураєву Максим Назаров, який запропонував Подоляку закрити телеканал "Прямий".

На коментар Назарова Подоляк відповів, що це є цікавою ідеєю.

Телеканал "Прямий" формально належить колишньому главі КМДА і депутату від "Партії регіонів" Володимиру Макеєнку. Фактичним власником каналу називають екс-президента України Петра Порошенка.

2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його активи, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik, реальним власником яких вважають Віктора Медведчука.

Зеленський звинуватив канали в фінансуванні з Росії і заявив, що вони працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО,

Міністр культури України Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі і назвав їх рупорами російської пропаганди. Секретар РНБО Олексій Данилов пригрозив санкціями всім каналам, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Кремлі пояснили заяву Путіна про Донбас.

Читайте також про скандал між спікером України в ТКГ Арестовичем і нардепом Іриною Геращенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

16 лютого 2021, 19:10

Зеленский также как и Порошенко продался жидовским олигархам, которые уничтожают Украину!!! Что бы вы своей злобой подавились!!!


Новини