Головна Новини Політика внутрішня політика Комаровський вирішив спробувати ще раз влізти у політику, – політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський вирішив спробувати ще раз влізти у політику, – політолог

Олексій Голобуцький упевнений, що Євген Комаровський знову почав активно коментувати політичні події в Україні, сподіваючись знову стати причетним до політики

10 листопада 2021, 07:42
Поділіться публікацією:

Найвідоміший педіатр країни доктор Євген Комаровський та журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон зробили заяву, яку обговорює не лише Банкова, а й електорат Володимира Зеленського. Виявляється, Комаровський та Гордон у 2019-му році "лохнулися", коли заявили про свою підтримку Зеленському. Тепер вони удвох визнають свою помилку і каються. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише відомий український політолог Олексій Голобуцький.

Комаровський вирішив спробувати ще раз влізти у політику, – політолог

Гордон и Комаровський. Фото: з відкритих джерел

Політолог зазначає, це справді оригінальна заява. Особливо враховуючи, що Комаровський – лікар, ну принаймні суто теоретично, а не політик, політтехнолог чи хоча б журналіст. І вліз без запрошення туди, куди його ніхто не кликав, – у політичний процес на допомогу Зеленському. Він тоді припускав, що опиниться у команді, але після виборів його ніхто нікуди не запросив. Влада не стала прислуховуватися до його порад.

"Підозрюю, що саме тому Комаровський і побивається "я лох": йому прикро, що працював на підтримку Зеленського за так, без жодного профіту. Але, зважаючи на сьогоднішній виступ, Комаровський вирішив спробувати ще раз влізти в політику. Тільки тепер за попередніми домовленостями, щоб отримати для себе хоч щось за старання. Невже він справді профукав авторитет як лікар, поки зображував із себе активного агітатора? І повертатися до професії вже немає сенсу", – прокоментував Олексій Голобуцький.

Читайте також на порталі "Коментарі" – після відвертих зізнань на відео Євгена Комаровського та Дмитра Гордона на Банковій дуже поганий настрій. Рейтинг влади знову може похитнутись вниз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Памочнiк чорта

10 листопада 2021, 09:12

Прошлое будущее - это несбывшееся настоящее. Ганьба та слава Украiне - это одно и тоже, смотря чьими глазами и под каким углом смотреть на это.

ник

10 листопада 2021, 08:37

Какойто Голобуцкий решил попиарится на известных именах.


Новини