Головна Новини Політика внутрішня політика Комаровський назвав ідеального міністра охорони здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський назвав ідеального міністра охорони здоров'я

Лікар Комаровський вважає, що Віктор Ляшко сьогодні для Володимира Зеленського - ідеальний міністр охорони здоров'я

29 листопада 2021, 09:20 comments2100
Поділіться публікацією:

Найвідоміший педіатр країни Євген Комаровський прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського під час прес-марафону про те, що чинний голова МОЗ Віктор Ляшко на своїй посаді і він дуже добрий міністр, який справляється зі своїми обов'язками. Комаровський зазначив, що він дуже добре розуміє президента і навіть із ним погоджується.

Комаровський назвав ідеального міністра охорони здоров'я

Євген Комаровський. Фото: фейсбук Євгена Комаровського

Євген Комаровський зазначив, що весь час існування охорони здоров'я, медицини в нашій системі найкращим міністром був той, який ніколи не скаржився на те, що йому чогось не вистачає. Як тільки міністр охорони здоров'я починав апелювати до президента, до Верховної Ради, заявляючи про те, що в таких умовах неможливо працювати і потрібно збільшення фінансування, бо йдеться про здоров'я та життя людей, він одразу стає поганим міністром.

"Щойно він (Ред. міністр) кричатиме, що йому чогось не вистачає, він буде поганим. Тому я справді вважаю, що Ляшко – молодець. Він зосередився на своєму… Він працює у рамках можливостей, не намагаючись розширити ці можливості. Тому він справді ідеальний міністр. Він нічого від них (Ред. влади) не вимагає", – зазначив Євген Комаровський.

При цьому лікар звернув увагу на низьке фінансування системи охорони здоров'я – на рівні 3% від бюджету, хоча згідно із законом має бути не менше ніж 5%. І все це незважаючи на епідемію і незважаючи на те, що багато лікарень минулого року не працювали на повну потужність, накопичився величезний борг перед захворілими на різні хвороби.

Також читайте на порталі "Коментарі – Євген Комаровський вирішив спробувати ще раз влізти в політику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини