Головна Новини Політика внутрішня політика Кого обрали новим головою Наглядової ради "Укроборонпрому"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого обрали новим головою Наглядової ради "Укроборонпрому"

Рішення щодо нового керівника ради було прийнято одноголосно

2 червня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Вчора, 1 червня, члени Наглядової ради "Укроборонпрому" обрали своїм головою Тимофія Милованова. Про це повідомляє пресслужба Державного концерну "Укроборонпром" на своїй сторінці в Facebook.

Кого обрали новим головою Наглядової ради "Укроборонпрому"

Тимофій Милованов - фото з відкритих джерел

Рішення стосовного обрання нового керівника було прийнято одноголосно. Зазначається, що в засіданні взяли участь усі члени Наглядової ради, а також керівництво Концерну.

Також на засіданні були розглянуті питання розробки корпоративної стратегії реформування "Укроборонпрому" та життєстійкості підприємств-учасників Концерну.

Станом на сьогодні до Наглядової ради підприємства входять 5 членів. До вищого керівного органу Концерну входять перший заступник Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Валерій Іващенко, ексдиректор Агентства дослідницьких проєктів з оборони Ентоні Дж. Тетер, а також Тимофій Милованов і промисловці Олександр Носов та Ростислав Шурма, яких назначив президент України Володимир Зеленський своїм указом.

Нагадаємо, що дочірнє підприємство "Спецтехноекспорт" державної компанії "Укрспецекспорт" державного концерну "Укроборонпром" 20 травня уклало угоду з ТОВ "Київською школою економіки та менеджменту", яку очолює екс-міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України (з 29 серпня 2019 року по 4 березня 2020 року), нинішній радник голови Офісу президента Тимофій Милованов, про послуги з проведення ринкових досліджень вартістю 1,68 млн гривень.

Договір був укладений за день до призначення Милованова (це зробив президент) членом Наглядової ради "Укроборонпрому".

Що за дослідження можна провести на таку суму, та як відстежити ефективність витрачених коштів, "Коментарі" розбиралися разом з експертами.

Додамо, президент України Володимир Зеленський ввів до складу наглядової ради держконцерну "Укроборонпром" радника голови Офісу президента Тимофія Милованова, ексчлена наглядової ради банку "Січ" Олександра Носова та директора АТ "Геліос" Ростислава Шурму. Зі складу наглядової ради "Укроборонпрому" був виключений Володимир Горбулін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини