Головна Новини Політика внутрішня політика Кличко прийшов на сесію на милицях і пригрозив ними чиновникам (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко прийшов на сесію на милицях і пригрозив ними чиновникам (відео)

Кличко пожартував, що тепер з'явилася нова опція для недбайливих – "накостиляти"

28 липня 2020, 14:00 comments1172
Поділіться публікацією:

Мер Києва Віталій Кличко прийшов на засідання Київської міської ради 28 липня на милицях. Як повідомила пресслужба чиновника, він травмував ногу, надірвавши ахіллове сухожилля. Про це повідомляє "КП".

Кличко прийшов на сесію на милицях і пригрозив ними чиновникам (відео)

“Минула субота видалася активною. Спочатку пограв з синами в футбол. А потім пізно ввечері ганяв вандалів, які розписували стіни в центрі міста. І стара спортивна травма нагадала про себе. Знову надірвав ахіллове сухожилля. Але нічого, мені не звикати. Поки доведеться ходити не швидко. І, може, безвідповідальні чиновники радіють, що тимчасово чарівні пенделі не долітатимуть? Але тепер з'явилася нова опція для недбайливих – "накостиляти", — пожартував Кличко.

Увечері 26 липня Кличко "застукав" двох молодих хлопців, які малювали графіті на стіні "Замку Річарда" на Андріївському узвозі. Градоначальник відчитав хлопців, після чого один з них втік. Другого мер передав у руки поліції. Пізніше в Муніципальній варті Києва заявили, що хлопці замальовували наркоманські графіті. Кличко на це відповів, що готовий надати фарбу тим, хто прибере малюнки на історичних будівлях Києва.

Нагадаємо, від керівної партії в мери Києва піде нардеп від "Слуги народу" Ірина Верещук, яка перемогла в праймеріз, випередивши 4 однопартійців-чоловіків. Політологи та експерти проаналізували неоднозначний вибір президентської партії і розповіли "Коментарям", які шанси Верещук протистояти чинному градоначальнику  Віталію Кличку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини