Головна Новини Політика внутрішня політика Кирило Сазонов розповів, що попросить Тимошенко у ОП за входження в нову коаліцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Кирило Сазонов розповів, що попросить Тимошенко у ОП за входження в нову коаліцію

У Юлії Тимошенко амбіції - крісло прем'єра

7 жовтня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Під час голосування за відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова розкрився той факт, про який багато хто говорив раніше — коаліція між "Слугою народу" і "Батьківщиною" все-таки можлива. Від цього союзу Офіс президента отримає надійні голоси в Раді. Інше питання, що у Юлії Тимошенко амбіції нікуди не поділися і за такий союз вона напевно захоче пост прем'єр-міністра і низку портфелів в уряді. Як передає видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив український політолог і журналіст Кирило Сазонов.

Кирило Сазонов розповів, що попросить Тимошенко у ОП за входження в нову коаліцію

Юлія Тимошенко Фото: сайт Батьківщини

Політолог припускає, що Юлія Тимошенко на чолі уряду могла бути ефективніше Дениса Шмигаля. Але є одне "але" — в Офісі президента добре розуміють, що з Тимошенко вступати в союз, віддавши їй владу дуже небезпечно, тому як її креативність може вартувати президенту Зеленському втрати рейтингу. Тимошенко може всю увагу зосередити на собі, залишивши президента на других ролях, що Банковій, звичайно ж, не підходить.

Кирило Сазонов розповідає, є ще один альянс, про який говорять експерти і оглядачі. Йдеться про зв'язку Разумков і Аваков.

"Разумков — це ім'я і образ, нехай поки що й не з найвищою впізнаваємістю. Якщо додати до цього вплив Авакова, комбінація вийде дуже сильна", — вважає Сазонов.

На думку політолога, все йде до того, що новий союз Авакова і Разумкова може стати настільки потужним, що він собою затьмарить і "ЄС" з "Голосом". Кирило Сазонов вважає, незважаючи на появу нового проекту "Європейська Солідарність" має гарне майбутнє, чого не скажеш про "Голос", частина нардепів якого перекочує в "Слугу народу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Дмитра Разумкова вже немає впевненості, що "слуги народу" не позбавлять його депутатського мандата.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини