Головна Новини Політика внутрішня політика Кадрові ротації у владі: перші подробиці із засідання партії "Слуга народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадрові ротації у владі: перші подробиці із засідання партії "Слуга народу"

Під час засідання слуги народу погоджують нові кадрові призначення

1 листопада 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

1 листопада у Києві триває засідання СН у Парковому. Як повідомляють власні кореспонденти "Коментарів" до журналістів досі ніхто не вийшов на брифінг. Але у вже починають з'являтися перші подробиці.

Кадрові ротації  у владі: перші подробиці із засідання партії "Слуга народу"

У партії вирішують кадрові призначення (фото з відкритих джерел)

Зокрема, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура у Telegram-каналі повідомив перші кадрові призначення, які підтримали його однопартійці.

"Ірина Верещук – заходить на посаду Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Олексій Рєзніков – заходить на посаду Міністра оборони України. Олег Уруський та Олексій Любченко пишуть заяви про відставку. В'ячеслава Штучного рекомендовано на посаду керівника Апарату Верховної Ради. Павло Рябікін йде з митниці на посаду керівника Мінстратегпрому. Юлія Свириденко перейде із ВП на посаду Міністра економіки. Андрія Мотовиловця затверджено на посаді першого заступника голови фракції СН. У середу відбудуться процедури звільнення, а у четвер призначення",- написав Качура.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що куди йде Резніков: експерти розповіли, що задумали в ОП.Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков подав заяву про звільнення за власним бажанням. Не виключено, що він обійме посаду міністра оборони, а на його місце в Мінреінтеграції прийде нардеп (фракція "Слуга народу") Ірина Верещук. Про що говорять такі перестановки? До чого вони можуть спричинити? Керівник Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко розцінює прогнозований перехід Олексія Резнікова до Міноборони як бажання Верховного Головнокомандувача (президента) покращити ефективність відомства в частині організації його роботи.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини