Головна Новини Політика внутрішня політика Кадрові перестановки в Офісі президента: новий зам Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадрові перестановки в Офісі президента: новий зам Єрмака

Раніше Юлія Свириденко працювала заступником міністра економіки

22 грудня 2020, 10:06
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський призначив нового заступника голови Офісу президента, замість звільнити раніше Юлії Ковалів. Її місце зайняла Юлія Свириденко. Відповідний указ опублікували на офіційному сайті президента України.

Кадрові перестановки в Офісі президента: новий зам Єрмака

Юлія Свириденко

В указі президента сказано: "звільнити Ковалів Юлію Ігорівну з посади заступника керівника Офісу президента України".

У наступному указі №581 / 2020 йдеться про призначення на цю посаду Юлії Свириденко.

"Призначити Свириденко Юлію Анатоліївну заступником керівника Офісу президента України", — йдеться в указі.

До свого призначення в Офіс президента Юлія Свириденко була першим заступником міністра економіки. Також вона обіймала посаду першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Про причини таких кадрових змін прес-служба ОП не повідомляє.

Нагадаємо, раніше Юлія Ковалів на своїй сторінці в Facebook повідомила про те, що покидає пост заступника голови Офісу президента. У своєму пості вона вказала на досягнення команди і назвала свій досвід неймовірним.

"За цей час ми змогли зробити багато: дали старт можливості українцям вільно розпоряджатися своєю землею, почали прозорі аукціони з приватизації державного майна та продажу дозволів на користування надрами, уклали перші концесійні угоди і прийняли новий закон про концесію, ми почали лібералізацію спиртової галузі, взяли закон про державну підтримку інвестиційних проектів і про внутрішній водний транспорт, почали ряд кредитних програм для підтримки мікро і малого бізнесу, почали масштабну діджіталізацію всіх державних послуг побудова якісного корпоративного управління в державних банках і державних компаніях. Ми консолідували партнерство з нашими міжнародними партнерами для підтримки макроекономічної стабільності в цей турбулентний рік. Це лише частина з того, що стане основою для відновлення економіки в наступному році", — написала Ковалів.

Нагадаємо, Комітет виборців України повідомив, що у глави Офісу президента Андрія Єрмака — в 5 разів більше радників (19), чому у президента України Володимира Зеленського (4). На думку голови КВУ Олексія Кошеля, інститут радників президента фактично зруйнований, про що, зокрема, свідчить відсутність інформації про проведення засідань групами радників глави держави. "Коментарі" дізналися в експертів, чи дійсно навколо Зеленського створюють якийсь вакуум, якщо так — то чим це загрожує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дмитрий

23 грудня 2020, 14:45

Гнать её и из Нафтогаза. Мало накоррумпировала в Минэкомики и в Офисе Президента. Только и делает, что ничего не делает. Коррупционер от Бога!!!


Новини