Головна Новини Політика внутрішня політика Кабакаєв: Єрмак особисто відклав спецоперацію по вагнерівцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабакаєв: Єрмак особисто відклав спецоперацію по вагнерівцям

Семен Кабакаєв вважає, що з розслідування щодо "вагнерівців" випливає, що Андрій Єрмак особисто відклав спецоперацію

18 листопада 2021, 07:30
Поділіться публікацією:

Розслідування, яке опублікували за Вагнергейтом, розкрило один пазл, який став ключовим. Голова офісу президента Андрій Єрмак особисто відклав спецоперацію. Коли колишній керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Василь Бурба прийшов перед затриманням остаточно доповісти про те, що все готове, його прийняв не президент, як завжди, а Єрмак і попросив відкласти операцію на тиждень або 4 дні. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише громадський активіст, блогер Семен Кабакаєв.

Кабакаєв: Єрмак особисто відклав спецоперацію по вагнерівцям

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

"Днями Зеленський очікував, що почне діяти перемир'я з Путіним, і тому всі вважали, що якщо спецоперація пройде, як заплановано, і завершиться затриманням, то перемир'я закінчиться ще не розпочавшись", – зазначив Семен Кабакаєв.

Він додає, висновок дуже простий – Андрій Єрмак не міг діяти сам, і президент був у курсі і дав згоду на відміну операції, боячись роздратувати Путіна.

"Від цього ми маємо результат, що вбивці цивільного населення та наших військових на волі завдяки боягузтві Зеленського та Єрмака, які вирішили зрадити нашу державу заради "миру в очах Путіна". Вітаю Мар'яну Безуглую, яка всім намагалася довести, що президент та його Єрмак не причетні", – наголосив Кабакаєв.

Блогер підкреслює, ця вся історія про державну зраду та підрив обороноздатності держави, за кожним цим напрямком є стаття і доведеться відповідати.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Bellingcat виклала звіт у справі "вагнерівців". Експерти розповіли, що тепер чекає Офіс президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктор Тор

18 листопада 2021, 09:35

Даже если проведение операции отложили,ну и, что,мало их проваливается? Чтобы что-то выписать Ермаку надо доказать умысел преступный,что невозможно в данной ситуации.Или есть рапорт Бурбы ,что если отсрочить проведение,то операция сорвется? Очень сильно сомневаюсь.Все эти журналистско-оппозиционно-депутатские помыслы"в данной концепции равны парадоксальным иллюзиям".Хотя конечно ,если хотите ,то ,пилите гири , ,они золотые".

Адъютант своего народа

18 листопада 2021, 09:27

Народ, хилым подобием мышц не тряси. АТО ветер тебя сдует в землю вместе з твоымi захыснiкамы- побратымамi!

Народ

18 листопада 2021, 08:58

Адъютант своего народа, пососи у Путина и станет тебе приятно и вкусно. А в Украину не лезь. Еж свои щи и Х** в нем полощи.

Народ

18 листопада 2021, 08:51

Написано верно. С информации средств массовой информации следует, что согласно интервью с четырьмя бывшими сотрудниками украинских спецслужб и бывшим президентом Петром Порошенко, операция уходит своими корнями в начало 2014 года, когда Украина начала разведывательные и антитеррористические операции. Над этой операцией в ГУР МО стали плотно работать в 2018 году. И снова выплывает Порошенко. И вопрос, а кому выгоден этот скандал, ответ Путину и Порошенку, который любыми средствами пытается вернуть себе власть.

Адъютант своего народа

18 листопада 2021, 08:21

Когда же этот бля*ский(по-другому и не скажешь) психоз на Украине закончится, что Россия вот-вот нападет на вас? Да нах.. вы нам нужны? Чтобы кормить и отапливать вас? Наложили себе в свои шаровары, что весь мир шарахается от вашей вони. Ганьба та презирство Украiне!

Народ

18 листопада 2021, 08:02

Дана стаття чисто замовна на користь Росії і написана по сценарію Росії та Порошенка. Порошенко і його посіпаки ніяк не зможуть змиритись з тим, що ворюгу Порошенка, який працював і працює на Росію відсторонили від влади і кормушки. Вони вцепились за вагнерівців, а чому вони мовчать і не піднімають питання Іловайського котла і де в цей час був їх пресловутий Петро Інкогніто. Давайте розберемся хто такий автор даної статті Кабакаєв Семен Вікторович. У 2019 році під час президентської виборчої кампанії був довіреною особою кандидата на пост президента України Петра Порошенка. Тому все ясно, шавці потрібно гавкати .


Новини