Головна Новини Політика внутрішня політика Ірина Фаріон померла після замаху
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Фаріон померла після замаху

Ексдепутатка померла в лікарні після замаху на неї

19 липня 2024, 23:50 comments3166
Поділіться публікацією:

Колишня народна депутатка від партії "Свобода", мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні після скоєного на неї у Львові замаху.

Ірина Фаріон померла після замаху

Фаріон померла в лікарні. Фото з відкритих джерел

Про це повідомив голова Львівської обласної адміністрації Максим Козицький.

"Дуже прикро, але, попри всі зусилля медиків, врятувати Ірину Фаріон не вдалося. Щирі співчуття рідним, близьким та учням Ірини Дмитрівни", — написав Максим Козицький у Telegram.

Голова Львівської ОДА також повідомив, що пошуки нападника на Ірину Фаріон наразі тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський відреагував на повідомлення про замах у Львові на колишню народну депутатку від партії "Свобода", мовознавицю Ірину Фаріон. Він повідомив, що міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та керівник Служби безпеки України Василь Малюк оперативно доповідають йому щодо розшуку нападника на Ірину Фаріон. "Всі необхідні сили Національної поліції України та СБУ задіяні, щоб встановити обставини цього злочину", — наголосив Володимир Зеленський.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Львові 19 липня невідомий кілер стріляв у колишню народну депутатку від партії "Свобода", мовознавицю Ірину Фаріон. Жінка наразі перебуває у важкому стані. Інформацію про замах на Ірину Фаріон підтвердила львівська журналістка і телеведуча каналу "Еспресо" Марта Оліярник. "В Ірину Фаріон стріляли. Чи був вистріл смертельним — достеменно невідомо. Її забрала швидка. Про це мені стало відомо з власних джерел. Це сталося на Масарика,3", — повідомила Марта Оліярник. За інформацією журналістки, Ірині Фаріон вистрелили у скроню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини