Головна Новини Політика внутрішня політика СБУ і поліція розшукують нападника: Зеленський прокоментував замах на Фаріон
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ і поліція розшукують нападника: Зеленський прокоментував замах на Фаріон

Очільники МВС та СБУ доповідають президенту про розшук нападника на Фаріон

19 липня 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський відреагував на повідомлення про замах у Львові на колишню народну депутатку від партії "Свобода", мовознавицю Ірину Фаріон.

СБУ і поліція розшукують нападника: Зеленський прокоментував замах на Фаріон

У Фаріон стріляли. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський повідомив, що міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та керівник Служби безпеки України Василь Малюк оперативно доповідають йому щодо розшуку нападника на Ірину Фаріон.

"Всі необхідні сили Національної поліції України та СБУ задіяні, щоб встановити обставини цього злочину", — наголосив Володимир Зеленський.

Український президент також повідомив, що лікарі борються за життя Ірини Фаріон.

"Очевидно, що будь-яке насильство заслуговує лише на засудження і кожен, хто винен у цьому нападі, повинен понести повну відповідальність", — заявив глава держави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що У Львові 19 липня невідомий кілер стріляв у колишню народну депутатку від партії "Свобода", мовознавицю Ірину Фаріон. Жінка наразі перебуває у важкому стані. Інформацію про замах на Ірину Фаріон підтвердила львівська журналістка і телеведуча каналу "Еспресо" Марта Оліярник. "В Ірину Фаріон стріляли. Чи був вистріл смертельним — достеменно невідомо. Її забрала швидка. Про це мені стало відомо з власних джерел. Це сталося на Масарика,3", — повідомила Марта Оліярник. За інформацією журналістки, Ірині Фаріон вистрелили у скроню.

Також портал "Коментарі" писав, що Львівський апеляційний суд ухвалив рішення про поновлення на посаді Ірини Фаріон, професора кафедри української мови Інституту гуманітарних та соціальних наук Національного університету "Львівська політехніка".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини