Головна Новини Політика внутрішня політика Інвестиційна привабливість vs заява про держпереворот: що думають депутати "Слуги народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Інвестиційна привабливість vs заява про держпереворот: що думають депутати "Слуги народу"

Депутати "Слуги народу" висловили свою точку зору на можливі дії інвесторів на фоні останніх подій

1 грудня 2021, 13:27
Поділіться публікацією:

В Україні вже кілька днів журналісти, політики та експерти обговорюють заяву президента про підготовку до державного перевороту. Кореспондент порталу "Коментарі" Марія Рада запитала в депутатів фракції "Слуги народу" їх точки зору стосовно того, чи вплине заява про держпереворот на інвестиційну привабливість України.

Інвестиційна привабливість vs заява про держпереворот: що думають депутати "Слуги народу"

Депутати висловилися про держпереворот, фото з відкритих джерел

Андрій Холодов припустив, що для інвесторів Заходу, що планували вкладати інвестиції в український бізнес, таке повідомлення може бути сприйняте як причина уникати активних дій.

"Це дуже серйозна заява. Однозначно будь-яка політична заява, що може стосуватися бізнесу інвесторів, зупинить активний рух інвестицій в Україну. З іншого боку, ми зробили чимало кроків (запуск "Дія Сіті" й створення умов для бізнес-парків), які сприятимуть залученню інвестицій. Якщо б я був інвестором в Україні, я б інвестував. Для західних інвесторів, скоріш за все, це буде зупинка активного руху", — наголосив Холодов.

Точку зору нардепа не розділив його колега Данило Гетьманцев. На його думку, головне не заяви та медійні скандали, а закони, які прийняв парламент для покращення інвестиційного клімату.

"Вважаю, що інвестиційна привабливість визначається не скандалами в медійному полі, а тими законами, які ми приймаємо. Ми прийняли дуже багато класних законів, які підвищують цю привабливість", — пояснив нардеп.

Як повідомляв портал "Коментарі", нардеп Кіра Рудик розповіла, чому повідомлення про держпереворот може вплинути на економіку. На думку Рудик, шкода репутації держави нанесена цією серйозною заявою. Політик розповіла, що отримала багато дзвінків від схвильованих інвесторів і партнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини