Головна Новини Політика внутрішня політика Хто у команді Разумкова: Казанський поіменно пройшовся по соратниках екс-спікера
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто у команді Разумкова: Казанський поіменно пройшовся по соратниках екс-спікера

Дмитро Разумков зібрав свою команду

6 листопада 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Вчора стало відомо про те, що незабаром у Верховній Раді буде оголошено про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика". Як видно з назви, лідером новоствореного об'єднання має стати ексголова Верховної Ради Дмитро Разумков. Як інформує видання "Коментарі", український журналіст та блогер Денис Казанський проаналізував у себе у Facebook, хто ж опинився у команді ексспікера.

Хто у команді Разумкова: Казанський поіменно пройшовся по соратниках екс-спікера

Дмитро Разумков. Фото: сайт Верховної Ради

"Подивився, кого Разумков набрав до своєї депутатської групи. Андрій Ніколаєнко – людина Сергія Тарути, голова його невдалої партії "Основа". Людмила Бурмістер – людина Сергія Тарути, очолювала його корабельня у Гданську. У Раді системно діє на користь Ріната Ахметова", – наголосив Денис Казанський.

Журналіст зазначає, дивують і інші люди, які тепер робитимуть нову політику із Разумковим. Наприклад, Олег Воронько, котрий, за словами Казанського, є феєричний депутат. Вся річ у тім, що Олег Воронько потрапив до Верховної Ради у 2019 році у статусі безробітного, а за рік задекларував 120 мільйонів гривень. НАЗК за підсумками перевірки так і не змогло встановити походження цих солідних коштів. Ще один прихильник Разумкова Артем Дмитрук.

"Артем Дмитрук – відморозок і тітушка з Одеси, який нещодавно брав участь у рейдерському захопленні недобудованого житлового комплексу. Я так розумію, ось це нам тепер пропонуватимуть, як "розумну політику". Аха-ха, дякую, дуже дякую...", – підсумував Денис Казанський.

Також читайте раніше на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков створює об'єднання: приєднаються не лише "слуги народу", а й соратник Тимошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини