Головна Новини Політика внутрішня політика Хто потрапив до п'ятірки найвпливовіших політиків України
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто потрапив до п'ятірки найвпливовіших політиків України

Серед п'яти політиків, які зададуть тон основним політичним подіям в країні Зеленський, Порошенко, Медведчук, Кличко і Разумков

6 вересня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

В Україні настає новий політичний сезон. У ТОП-5 найвпливовіших політиків в країні потрпили президент України Володимир Зеленський, голова політради "ОТЗЖ", лідер опозиції Віктор Медведчук, спокійно відстоює свої переконання, борючись за зниження тарифів для українців і відновлюючи своє ім'я в судах, екс-президент Петро Порошенко, який мріє знову зайняти крісло глави держави, мер Києва Віталій Кличко, якому на п'яти наступають силовики через багатотисячні розкрадання і чинний спікер парламенту Дмитро Разумков, який може раптово увірватися в осінню вакханалію, пише видання "Вісті".

Хто потрапив до п'ятірки найвпливовіших політиків України

П'ятірка найвпливовіших політиків України, фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський

Для президента України нинішня осінь стане серйозним випробуванням на міцність. Низькі зарплати і пенсії, високі тарифи на житлово-комунальні послуги, постійне подорожчання продуктів — українців не радує багато факторів. Але невдоволення у народу своїм главою держави досягне критичної точки восени, адже Зеленський фактично ввів в країні цензуру, запустив режим санкцій проти неугодних, підпорядкував собі силовий блок країни, судову гілку влади. Розправившись з незалежними ЗМІ він взявся за опозицію, намагаючись посадити за ґрати Віктора Медведчука, що було досить непередбачливо з його боку.

Петро Порошенко

Колишній президент України в курсі, що осінь — найкращий час для народних хвилювань з тієї чи іншої наболілої причини. Для нього осінь 2014 року було дуже успішною — фактично привела його в президентське крісло. Порошенко буде робити все, щоб не просто мобілізувати свій електорат, вести з президентом боротьбу за націоналістичні організації, а й перетягнути на свою сторону тих, хто ще недавно з наївною радістю ставив галочку навпроти прізвища "Зеленський" у виборчому бюлетені на президентських виборах.

Віктор Медведчук

Найбільш стриманий політик серед осінніх бунтарів. Можливо тому, що, завдяки послідовній позиції та ідеалам, яким він залишався вірним з моменту свого приходу в політику, йому не потрібно, на відміну від тих же Зеленського і Порошенко, судомно кидатися в спробах залучити українців на свою сторону. У нього стійке електоральне ядро — весь Південний Схід країни. А його пропозиції про поліпшення соціально-економічної ситуації в Україні, добросусідських відносинах з іншими країнами, в тому числі, з Росією, план зі встановлення миру на Донбасі знаходять все більше прихильників у всіх її областях.

Віталій Кличко

Столичний градоначальник, судячи з усього вирішив, що крісла мера для нього вже мало, розгулятися ніде. Втомився боротися з вічно падаючими стовпами, мостами, багатогодинними пробками і іншої київської суєтою, Віталій Володимирович замахнувся відразу на пост президента. Кличко дозволяє собі публічно критикувати президента, збирати мітинги і акції протесту на Банковій.

Дмитро Разумков

Чи не єдиний донині привабливий своєю ясністю думок і акуратністю висловлювань народний депутат від "Слуги народу". Разумков кожен день критикує політику президента Зеленського по санкціями РНБО на деяких каналах. Насправді ж Разумков спеціально підбиває Зеленського відправити його у відставку, щоб спровокувати політичну кризу в Україні.

Нагадаємо, нещодавно партія Порошенко назвала ім'я свого кандидата на виборах мера в Харкові : які несподіванки можуть відбутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини