Головна Новини Політика внутрішня політика "Хочеться вірити, що він патріот", - член партії "Демократична Сокира" Юрій Гудминко про Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Хочеться вірити, що він патріот", - член партії "Демократична Сокира" Юрій Гудминко про Зеленського

Юлій Гудименка розповів, чи вважає Зеленського патріотом

29 липня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

В інтерв'ю виданню "Коментарі" один із засновників політичної партії "Демократична Сокира" Юрій Гудименко розповів про те, чи є, на його думку, президент країни Володимир Зеленський патріотом.

"Хочеться вірити, що він патріот", - член партії "Демократична Сокира" Юрій Гудминко про Зеленського

Співзасновник партії "Демократична Сокира" Юрій Гудименко - фото: Facebook

Після новорічного привітання у 2020 році, коли у своїй промові Зеленський сказав про те, в паспорті українців немає рядка "патріот", "малорос", "ватник" або "бандерівець" і всім потрібно навчитися жити разом і в повазі один до одного. Відразу після цього на нього звалилося велика кількість негативу. У соціальних мережах тоді навіть запустили флешмоб з хештегом #дляменяестьразница.

За словами Юрія Гудименка, йому дуже хотілося б вірити в те, що глава держави є патріотом. А разом з ним і кожен з президентів. Однак щодо Володимира Зеленського політик має деякі застереження.

Свою думку він обґрунтував тим, що сьогоднішній президент прийшов зі світу шоу-бізнесу, а тому базові цінності українського патріотичного середовища можуть бути для нього не зовсім зрозумілими.

"Я впевнений в тому, що йому дійсно важко зрозуміти, чому люди ризикують життям за Батьківщину, йдуть під кулі, займаються волонтерством, віддають своє життя за незрозумілі для нього речі, замість того щоб виступати на сцені та заробляти хороші гроші", — зазначив Гудименка .

Політик підкреслив, що сподівається на те, що Зеленський все ж прийде до розуміння цих речей. Крім того, він хоче, щоб обставини змусили главу держави повірити в щирість тих, хто проливає кров за Україну.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" випустило повне інтерв'ю з Юрієм Гудименка. Ознайомитися з ним ви зможете тут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини