Головна Новини Політика внутрішня політика Чи піде на парламентські вибори партія “Демократична Сокира”
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи піде на парламентські вибори партія “Демократична Сокира”

Політик повідомив, що політична сила таки планує отримати мандати в Раді

29 липня 2021, 18:57
Поділіться публікацією:

В парламенті може з'явитися  ще одна політична сила. Про це в інтерв'ю виданню "Коментарі" заявив один із засновників  політичної партії “Демократична Сокира” та її лідер  Юрій Гудименко.

Чи піде на парламентські вибори партія “Демократична Сокира”

Юрій Гудименко (фото з відкритих джерел)

 Політик заявив, що їх партія — не ще один черговий політичний проєкт, що триватиме один день. За його словами, команда тверезо оцінює власні сили та свій потенціал.

"Безумовно, власне парламентське представництво входить до наших планів. Ми не є політичним проєктом тривалістю в один день чи то тривалістю в одну виборчу кампанію. Ми прийшли надовго. За нами, щоправда, не стоять олігархи, за нами не стоять мільярдери. Це дає нам більше свободи й не зобов'язує нас корегувати та змінювати свій курс. Але ми маємо тверезо оцінювати власний потенціал та власні сили. Зазвичай — й ця схема вже є перевіреною нами впродовж місцевих виборів — ми укладаємо угоду з нашими політичними партнерами та союзниками й разом проводимо виборчу кампанію. Досвід підказує нам, що ця схема є ефективною",- заявив Юрій Гудименко.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що лідер політичної партії "Демократична сокира" Юрій Гудименко намагається притягнути  Зеленського до кримінальної відповідальності за 111 статтею через зрив операції із затримання російських найманців із приватної військової компанії “Вагнер”.

За словами політика, в Україні можливо все. Українці раніше вірили в те, що неможливо скинути Януковича й що неможливо відбитися від російської агресії, але все це стало реальністю. Відтак Гудименко впевнений у тому, що український народ не дозволить Зеленському правити вічно й що як тільки скінчиться його термін перебування при владі та як тільки він втратить той імунітет, який передбачає президентська посада, його буде притягнуто до карної відповідальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Aleks

30 липня 2021, 07:57

Украина - единственная страна в мире, где: - за 20 лет до Холокоста был погромный ГЕНОЦИИД (1917-1920); - руководство страны призывaет чтить погромщиков во главе с Петлюрой!!! - на могиле жертв Холокоста (Бабий Яр) стоит памятник пособникам нацистских убийц (коллаборантам ОУН). В мире идет борьба с бывшими нацистами, а в Украине нужно бороться с их героизацией!!!! https://www.facebook.com/oleksandr.naiman?sk=wall

гость

29 липня 2021, 18:18

Если шоколадный ублюдок бабла подкинет,то пойдут.


Новини