Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон заявив, що Путін заборонив Медведчуку залишати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон заявив, що Путін заборонив Медведчуку залишати Україну

Гордон озвучив умову, поставлену Путіним Медведчуку

13 жовтня 2021, 12:08
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін поставив свого кума, лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука перед фактом — не залишати територію України не дивлячись на кримінальні справи і термін, який йому світить. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон в ефірі каналу "Україна 24", посилаючись на власні джерела в колі російських опозиціонерів.

Гордон заявив, що Путін заборонив Медведчуку залишати Україну

Путін и Медведчук. Фото: з відкритих джерел

Дмитро Гордон зазначає, Путін дав зрозуміти Медведчуку, що той втратить в його очах останню повагу, якщо виїде з України перед судом. Медведчуку було виставлено умову — якщо є бажання залишитися в політиці і продовжувати боротися за владу, тоді ні в якому разі не потрібно тікати з України. Хоча, здавалося б, чого простіше втекти до Росії. Ось Медведчук і прийняв рішення — дочекатися суду і нікуди не тікати.

Журналіст називає Медведчука головним агентом впливу РФ в Україні. Гордон впевнений, що в суді у Медведчука буде дуже хороший захист, його інтереси будуть відстоювати кращі адвокати.

Дмитро Гордон вважає Віктора Медведчука дуже розумною людиною. До лідера "ОПЗЖ" можна по-різному ставитися, каже Медведчук, виставляти претензії, але він дуже продуманий, планує всі ходи наперед. Тому, якщо прокурори не спрацюють професійно, то справа розсиплеться і Медведчуку вдасться уникнути покарання, яке він повинен понести. Це справжнє випробування для держави.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Дмитро Гордон висловив думку, що Україні потрібно переглянути свій зовнішньополітичний курс, відмовившись від ідеї будь-що-будь приєднатися до ЄС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 жовтня 2021, 14:03

Головним агентом впливу його зробив майстер революційних захоплень потоків - Порошенко. Інформаційну підтримку, у вигляді продажу не підсанкційного (чистого) телеканалу надають депутати ВО "Свобода", Тягнибока.


Новини