Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон: Євросоюз приречений на розпад, Україні не потрібно вступати в ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон: Євросоюз приречений на розпад, Україні не потрібно вступати в ЄС

Гордон вважає, що Україні слід переглянути свій курс в ЄС

13 жовтня 2021, 08:22 comments1486
Поділіться публікацією:

Європейський Союз в нинішньому вигляді приречений на розпад. Україні не потрібно продовжувати шлях до членства в Євросоюз. Україна повинна проводити політику нейтральної країни. Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив відомий український журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон.

Гордон: Євросоюз приречений на розпад, Україні не потрібно вступати в ЄС

Дмитро Гордон. Фото: з відкритих джерел

Журналіст висловив думку, що Україна повинна припинити стукати в двері Євросоюзу, тому що це безперспективно, адже Європейський Союз приречений і він незабаром розпадеться. Україні варто взяти приклад з тих же Швейцарії, Фінляндії.

"Україна повинна зберегти свій нейтралітет і свою територіальну цілісність. При цьому, якщо б мова йшла про НАТО, я хотів би, щоб Україна стала членом НАТО, тому що НАТО дає парасольку безпеки над країнами-членами НАТО. Ось проти НАТО я б не заперечував. Я б про це мріяв", — заявив Дмитро Гордон.

Він додав, що ж стосується Євросоюзу, то всі ці розмови про те, що Україна обов'язково повинна стати членом об'єднаної європейської сім'ї правильніше було б залишити в минулому і більше їх не піднімати ніколи.

Свої думки Дмитро Гордон пояснив тим, що всередині Євросоюзу сьогодні занадто різні народи і немає єдності. Наприклад, в ЄС є єдина позиція щодо Росії, але виходить, так що угорці та серби дружать з Путіним. Це допускається, а іншим не допускається. Тому ЄС — це штучне утворення. Сьогодні ЄС функціонує за рахунок двох донорів Німеччини і Франції, без яких Євросоюз вже припинив би існування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Гордон розповів про прекрасне майбутнє Разумкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолій Івагович

14 жовтня 2021, 11:55

Політичні підстави для створення ЄС доповнені економічною авантюрою - Шенгенською угодою про "безмитне" переміщення товарів. Авантюрна навіть назва угоди, тому що скасувати необхідність митного контролю не дано ні кому. Фактично Шенгенською угодою оплату митного контролю знеособлено й розпорошено націнкою всіх товарів. Оплаті до бюджету підлягає перевищення суми націнки в складі проданих товарів над сумою націнки в складі придбаних товарів. Фактично оподатковується перевищення обсягу реалізованих результатів останньої праці над вартістю використаних результатів попередньої праці, тобто додана останньою працею вартість. Офіційно податок з доданої вартості (ПДВ) не визнається ЄС, навпаки, є безглузді заперечення, що оподатковується дописана без ніякої праці націнка. Шенгенська авантюра провокує розвал ЄС. В Україні заміна кучмівського декрету про ПДВ на злодійський закон про ПДВ теж стало найбільшим джерелом корупції. Жодне "відшкодування" ПДВ не відбувається без оплати відкатів по всій вертикалі влади...

Yevgeny

13 жовтня 2021, 10:07

Не думал, что он такой мудак!

Субъективно о объективном

13 жовтня 2021, 08:35

Гондон еще способен что-то считать?

Алекс

13 жовтня 2021, 07:54

Послушай Гордона, и сделай наоборот


Новини