Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон розповів, кого в Україні вважає "п'ятою колоною"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон розповів, кого в Україні вважає "п'ятою колоною"

Гордон прокоментував нові санкції РНБО проти низки ЗМІ

25 серпня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

Дмитро Гордон назвав "п'ятою колоною" в Україні блогера Анатолія Шарія, а також редактора сайту "Страна.ua" Ігоря Гужву. Як передає видання "Коментарі", так відомий журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон висловився в ефірі телеканалу "Україна 24", відповідаючи на питання щодо санкцій, які були введені РНБО проти блогера Анатолія Шарія, а також проти редактора сайту "Страна.ua" Ігоря Гужви.

Гордон розповів, кого в Україні вважає "п'ятою колоною"

Дмитро Гордон. Фото: Ізвєстія

За словами Гордона, він ніколи не приховував своєї точки зору і завжди прямо говорив, що Анатолій Шарій — це талановита людина, видатний блогер, який має чудове почуття гумору, але заробляє свої гроші, працюючи на сили зла.

Дмитро Гордон вважає, що Шарій орієнтований на Росію, яка сьогодні є ворогом України, і це великий мінус. Що стосується Ігоря Гужви, то Гордон його також назвав талановитою людиною, з якою вдалося перетнутися кілька разів. Журналіст впевнений, що Гужва також, як і Шарій, явно і відкрито працює на ворога — Російську Федерацію.

Конкретизуючи свої звинувачення, Дмитро Гордон зазначив, що і перший, і другий чоловік займаються пропагандою російських наративів.

"Я вважаю, що усі ці люди є "п'ятою колоною". В умовах війни між Росією й Україною ці люди знаходяться на стороні наших ворогів", — висловився Дмитро Гордон.

Він додав, що Шарій, так і Гужва пропагують "русский мір", російський погляд на Україну і в своїх матеріалах знущаються з України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон відреагував на бажання Лукашенка посадити його в слідчий ізолятор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини