Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон розповів, чому західне лобі не врятує Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон розповів, чому західне лобі не врятує Порошенка

Журналіст Дмитро Гордон упевнений, що Захід не вступатиметься за Порошенка, якщо тому суд винесе вирок

9 січня 2022, 07:37 comments4016
Поділіться публікацією:

Захід, незважаючи на свої заяви, дуже цинічний. Це вже не раз було доведено на практиці. Захід робив гучні заяви, але це не врятувало ані Юрія Луценка, ані Юлію Тимошенко, ані Олексія Навального, ані Михайла Саакашвілі від в'язниці. Тому не варто сподіватися, що західне лобі допоможе п'ятому президентові Петру Порошенку уникнути в'язниці. Як повідомляє портал "Коментарі", таким прогнозом в ефірі телеканалу "Україна 24" поділився телеведучий, журналіст та бізнесмен Дмитро Гордон.

Гордон розповів, чому західне лобі не врятує Порошенка

Дмитро Гордон Фото: TASS

"Усі розмови про західне лобі будь-кого не мають під собою жодного ґрунту. Ні Саакашвілі не врятувало західне лобі, ні Навального, ні Тимошенко свого часу, ні Луценка. Не врятує і Порошенко", – наголосив журналіст.

Дмитро Гордон зазначив, що потрібно давно розуміти, що в підтримці України, в підтримці українських політиків західні країни діють виключно, виходячи зі своїх інтересів. Захід постійно дотримується одного й того самого принципу. Він співпрацює з людьми, яких народ робить владою.

Журналіст вважає, що єдине, що можна чекати від Заходу – це висловлювання глибокого занепокоєння. Саме тому єдине, що можна чекати на команду Порошенка – це вираження глибокого занепокоєння.

Гордон також висловив думку, якби влада мала ренальне бажання відправити п'ятого президента за ґрати, то це вже було б зроблено. Влада Зеленського, на думку журналіста, могла це зробити за перші півроку при владі.

"Президент та його оточення мислять кінофільмом. Наразі рейтинг у нього впав дуже сильно. Розкрилося багато речей непривабливих і огидних для президента і для Офісу президента. І вони вирішили кіношкою перебити цю ситуацію. А чим перебити? Богдан же сказав думку в інтерв'ю, що у них (Ред. в Офісі президента) ідея – одного дня звести в СІЗО Порошенка та Медведчука", – зазначив журналіст.

Він додав, багато хто в Україні буде в екстазі, бо багато хто говорив про те, які погані Медведчук і Порошенко, а Зеленський ось узяв і обох в одній камері закрив, рейтинг, за задумом піарників Зеленського, і поповзе вгору.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон назвав суму, скільки платить ОП за те, що почали його "мочити".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини