Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон розповів, чому Єрмак перевершив усіх попередніх голів канцелярії президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон розповів, чому Єрмак перевершив усіх попередніх голів канцелярії президента

Журналіст Дмитро Гордон назвав чинного голову ОП найвпливовішим за всю історію незалежної України

6 грудня 2021, 07:45 comments2110
Поділіться публікацією:

Чинний голова Офісу президента Андрій Єрмак за впливовістю на країну та самого президента перевершив своїх попередників на посаді глави адміністрації президента. Як інформує портал "Коментарі", таку думку у програмі "Хард із Влащенко" висловив український журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон.

Гордон розповів, чому Єрмак перевершив усіх попередніх голів канцелярії президента

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

"Андрій Борисович має величезну владу над президентом та всім Офісом. Вважаю, що Андрій Борисович замкнув вхід до президента повністю на себе. Я вважаю, що він – людина величезних здібностей, тому що такого сильного голови офісу я… Я пам'ятаю Дмитра Володимировича Табачника – це блискучий розум, визначні мізки, така організованість", — зазначив Гордон.

Далі Дмитро Гордон назвав прізвища Зінченка, Кушнарьова, Балоги, заявивши, що у них були дуже хороші позиції на посаді голови Офісу, але все одно вони не мали й близько такого впливу щодо управління країною, як сьогодні має Андрій Єрмак. Такого не було.

Журналіст вважає, що все, що сьогодні має Андрій Єрмак, йому вдалося досягти завдяки своєму розуму. Дмитро Гордон додав, що він ставиться до Єрмака з повагою, тому шанує розумних людей. До того ж, додав журналіст, знайомий особисто з Андрієм Єрмаком ще з 90-х, тоді знав його як хорошого юриста, він дуже з доброї родини.

При цьому Гордон наголосив, що його бентежить кілька моментів. Насамперед чиясь зрада у ситуації з "вагнерівцями". Також бентежить, коли журналіст Бутусов називає прізвища Єрмака та Демченка як агентів Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Іларіонов розповів, чому Зеленський пожартував із держпереворотом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини