Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон не прийшов на суд за позовом Порошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон не прийшов на суд за позовом Порошенко

У Дмитра Гордона не виявилося ніяких фактів, що підтверджують зраду Порошенка

16 вересня 2021, 08:15 comments4122
Поділіться публікацією:

Відомий журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон фактично визнав, що його публічна заява про п'ятого президента України щодо його наказу ВСУ залишити Маріуполь, здавши його країні-агресору була неправдою. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook написав адвокат п'ятого президента Ілля Новіков.

Гордон не прийшов на суд за позовом Порошенко

Дмитро Гордон Фото: з відкритих джерел

Він зазначає, у Дмитра Гордона немає ніяких фактів, які він міг би представити в суді, видавши докази своїх висловлювань про п'ятого президента Порошенка. Тому журналісту нічого іншого не залишається, окрім як видавати сказане за "оціночне судження". 15 вересня відбулося перше засідання за позовом Порошенка до Гордону.

Ілля Новіков зазначив, ще 7 травня, будучи одним з гостей ток-шоу "Свободи слова Савіка Шустера" на ТРК "Україна" Дмитро Гордон, як завжди спробував видати сенсацію, заявивши, що українська влада мала домовленості з ворогом, тому наказала української армії залишити Маріуполь. Тоді Гордон висловив думку, що Порошенко з Путіним домовилися про здачу Маріуполя.

Адвокат Порошенка вважає, що в цій історії вже можна ставити крапку. Тому що всім хотілося дізнатися, чи є Дмитра Гордона підтвердження своїх слів, сказаних на публіці. Як виявилося, ніяких підтверджень немає і не було. Ілля Новіков уточнив, що у Порошенка не чекають від журналіста вибачень і фінансових компенсацій за наклеп і брехня. При цьому адвокат підкреслює, після цього прецеденту всім варто розуміти, що до кожного сенсаційного заявою Гордона потрібно ставитися з підозрою, тому що, якщо дійде до перевірки, то не виключено, що журналіст знову заявить, що це були всього лише оціночні судження і не більше того.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон спрогнозував, як пройде можлива зустріч президентів РФ і України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вікторія

16 вересня 2021, 09:45

Пан Гордон - звичайний бла-бла-блакер. Звичка брехати з часів впарювання наріду диводійних пірамідок нікуди не поділась.

Yevgeny

16 вересня 2021, 09:27

Значит, Гордон трепло и мудак!

Брат

16 вересня 2021, 08:03

Да ладно Вы ж так верили каждому слову гордона о России,а тут вдруг перестали.Значит все ранее сказанное им о России,Путине тоже выдумки.Вот так-то,свидомиты.

любомир

16 вересня 2021, 07:56

гордон провокатор

любомир

16 вересня 2021, 07:55

гордон постийно бреше и провокуе суспильство

Андрій

16 вересня 2021, 07:48

Діма Гордон - путінський гондон.

Лех

16 вересня 2021, 07:41

Воно завжди було вонючим "жовтим " брехуном...

Іван

16 вересня 2021, 07:31

Дімон Гондон


Новини