Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон назвав причину: чому саме зараз влада взялася за Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон назвав причину: чому саме зараз влада взялася за Порошенка

Дмитро Гордон вважає, що спроба посадити Порошенка – це велика помилка влади

19 січня 2022, 07:47 comments1318
Поділіться публікацією:

Стрімко падаючий рейтинг влади змусив Офіс президента піти на радикальні кроки і дати команду відправити п'ятого президента Петра Порошенка за ґрати. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" озвучив тележурналіст і бізнесмен Дмитро Гордон.

Гордон назвав причину: чому саме зараз влада взялася за Порошенка

Дмитро Гордон. Фото: з відкритих джерел

Дмитро Гордон нагадав, що 2019 року на НСК "Олімпійський" Володимир Зеленський сказав фразу, яку пам'ятають усі. Він сказав Петру Порошенку: "Я ваш вирок". Також варто згадати одну із нещодавніх прес-конференцій Зеленського, на якій він уже на посаді глави держави сказав, те, що він став президентом, – це і є вирок Порошенку. Висновок із цього всього напрошується простий – якби Зеленський реально хотів посадки Порошенка, то він би досяг цього відразу ж, як став президентом.

За словами журналіста, тепер, побачивши, що рейтинг влади практично зрівнявся із рейтингом головного її опонента Петра Порошенка, на Банковій вирішили посадити Порошенка. При цьому, вважає Гордон, влада не змогла прорахувати наперед наслідки такого кроку.

"Вплутуючись в авантюру треба не тільки прорахувати, що ти в неї вплутуєшся, а й наслідки. Кроки свої слід прорахувати. Якби поруч із Зеленським сиділи розумні люди, то вони б сказали йому: не зв'язуйся з ним (Ред. Порошенком), ти програєш. А в нього Тищенко сидить поряд, а що Тищенко може сказати? Водохреще оголосити 19 січня", – зазначив журналіст.

Він додав, у результаті Порошенко сьогодні опинився на висоті і в центрі уваги, рейтинг пішов угору, адже тепер усі вважають, що влада займається політичними переслідуваннями в країні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон емоційно прокоментував чергове бажання президента Зеленського зустрітися з Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини