Головна Новини Політика внутрішня політика Дмитро Гордон розповів про прекрасне майбутнє Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Гордон розповів про прекрасне майбутнє Разумкова

Разумков буде рухатися до того, щоб створити свою партію

6 жовтня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

У голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, який вже в цей четвер може втратити посаду через розбіжності з Офісом президента, може бути прекрасне майбутнє. Тому як чимало політичних експертів, журналістів йому пророкують яскраву політичну кар'єру. Як передає видання "Коментарі", своєю думкою з цього приводу в ефірі телеканалу "Україна 24" поділився журналіст і телеведучий Дмитро Гордон.

Дмитро Гордон розповів про прекрасне майбутнє Разумкова

Дмитро Гордон Фото: з відкритих джерел

За словами Гордона, якщо Разумков дійсно талановита людина, як це кажуть експерти і деякі його прихильники в Україні, то він побудує партію. Він уже має такий досвід, тому як саме він вже вніс один з вирішальних вкладів в побудову партії "Слуга народу". Разумков був головним політтехнологом Зеленського, коли той йшов у президенти. Він був першим номером партії "Слуга народу". Маючи такий колосальний досвід Дмитро Разумков створить свою партію. Ну, а про те, яка це буде партія і хто в неї увійде вже можна буде говорити пізніше.

"Подивимося на цю партію, на її ідеологію. Хоча я вважаю, що всі наші партії, враховуючи менталітет наших людей — це морок. У переважної більшості людей є одна особливість — у нас немає ідеології. Є ідеологія одна — дістатися до хорошого пирога, щоб його почати ділити. Така ідеологія у більшості політиків — зазначив Дмитро Гордон.

Він додав, Разумков вже привів із собою в "Слугу народу" групу людей, які ніколи б не пройшли в парламент, якби не він. Ось тільки тепер вони підписні листи проти нього підписали, тому що стали зрадниками, бо принципів немає ніяких.

Читайте також на порталі "Коментарі" — за голосування по відставці Разумкова вже йдуть відкриті торги: політолог розкрив подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

6 жовтня 2021, 09:59

Гордон прав, как всегда. Делёжка пирога - это у нас на генетическом уровне. Развалякать всё надо!


Новини