Головна Новини Політика внутрішня політика Головою Київської облради обрали Олександра Склярова від партії "Слуга народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Головою Київської облради обрали Олександра Склярова від партії "Слуга народу"

Депутат Київської облради Ярослав Москаленко не зміг очолити цей орган місцевого самоврядування, програвши Олександру Склярову з «Слуги народу»

27 листопада 2020, 19:07
Поділіться публікацією:

Київська обласна рада недовго залишалася без голови. 27 листопада народні депутати змогли вибрати нового керівника — ним став Олександр Скляров від партії "Слуга народу".

Головою Київської облради обрали Олександра Склярова від партії "Слуга народу"

ФОТО: З відкритих джерел

Про це повідомляється на офіційному сайті Київської обласної ради.

За депутата від партії "СН" проголосували 44 депутати. Його підтримали партії "Батьківщина", "СН" і ОПЗЖ. Його головний конкурент за крісло глави київської облради Ярослав Москаленко, представник депутатської групи "За майбутнє", взяв самовідвід і планує звернутися до суду.

Депутати, які підтримували Москаленко, це представники "Європейської солідарності" і "За майбутнє" в знак незгоди з прийнятим рішенням покинули зал засідання. Остаточно рішення прийме суд.

Вибори до облради пройшли 25 жовтня. За результатами 84 місця розділили між собою п'ять партій: "Європейська солідарність", "СН", "Батьківщина", "За майбутнє" і "ОПЗЖ".

Зазначимо, до цього Олександр Скляров обіймав посаду першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації. Згідно з декларацією за 2019 рік, доходи Олександра Склярова у 2019 році склали 1 млн 698 тис. 465 грн — в основному зарплата і пенсія.

Видання "Коментарі" раніше детально розбирала, чому громадяни переобрали існуючих мерів. Що стало головними причинами подібного переобрання розповіли українські політологи нашому виданню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фенікс

27 листопада 2020, 19:20

Проблеми територіальної громади Київської області депутатів не хвилюють ! Головне - "владне корито" !


Новини