Головна Новини Політика внутрішня політика Головний медіаресурс Коломойського передбачив швидке завершення правління Зе-влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний медіаресурс Коломойського передбачив швидке завершення правління Зе-влади

Пророцтво висловила гуцульська мольфарка у передачі "Світ навиворіт", яку транслюють на каналі "1+1"

6 грудня 2021, 14:52
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський не дістане своєї каденції до кінця. Таке пророцтво висловила гуцульська мольфарка у передачі "Світ навиворіт", яка виходить на телеканалі "1+1" і який пов'язують з бізнесменом Ігорем Коломойським. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише сайт каналу "Перший незалежний".

Головний медіаресурс Коломойського передбачив швидке завершення правління Зе-влади

Офіс президента. Фото: Слово і дело

"Свою каденцію він не добуде. Він сам піде. Він не зла людина, але те, що він повинен виконувати, що обіцяв... Це все, що він пообіцяв, нічого не виконує. Жаль його, але на ньому зло є від інших ", — сказала мольфарка.

Жінка додала, що коли будуть вибори та перевибори — команда чинного президента програє: "Нікому йому сказати, щоб уважним був, бо можуть десь побити його і щось знищити".

"Хтось за Зеленським стежить, і немає нікого, хто б міг його попередити, щоб він був уважний. Хтось може його побити, щось із його майна знищити. Він у небезпеці", — зауважила мольфарка.

Мольфарка "передбачила", що Зеленський не зможе завершити термін своєї каденції. За її інформацією, на місце "Зе-команди" прийдуть "старі" із жінкою-президентом.

"Старі прийдуть. Коли буде жінка президентом, згадайте моє слово, Україна має дуже процвітати. Тільки не дуже це буде довго, може, 4-5 років. А потім знову буде трохи погано", — наголосила жінка.

Обряд на майбутнє України та президента знаменита у Карпатах знахарка зробила на прохання провідного циклу передач "Світ навиворіт" Дмитра Комарова.

Також віск "передбачив", що десь через три-чотири роки в Україні настануть часи, коли люди житимуть у достатку.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Зеленський пообіцяв відкрити накопичувальні рахунки для дітей українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини