Головна Новини Політика внутрішня політика Голова партії «Слуга народу» розкритикував депутатів за блокування законопроектів
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова партії «Слуга народу» розкритикував депутатів за блокування законопроектів

Корнієнко зауважив, що наперекір спробам опонентів закони все одно набувають чинності

29 червня 2021, 12:33
Поділіться публікацією:

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розкритикував депутатів за те, що вони блокують законопроєкти постановами про їхню невідповідність регламенту. Він зауважив, що такі спроби опонентів все одно не дають жодних результатів. Про це він сказав під час виступу на Погоджувальній раді парламентських фракцій та груп, повідомляється на сторінці "Слуга народу".

Голова партії  «Слуга народу» розкритикував депутатів за блокування законопроектів

Олександр Корнієнко. Фото з відкритих джерел

"Хочу звернутися до колег щодо вже усталеної, на жаль, практики блокування законопроєктів постановами про їхню невідповідність регламенту і сказати: шановні колеги, як ми бачимо, нічого, крім часу, ви таким чином не виграєте. А час все одно працюватиме на нас", – заявив він.

Корнієнко пояснив, що блокування тільки перешкоджають Голові Верховної Ради та Президенту оперативніше підписувати документи, щоб вони якомога швидше набули чинності.

"Ви робите так, що закон набуде чинності через місяць, але все одно він стане чинним. За цей місяць нічого не відбувається, крім ваших виступів з трибуни", – сказав він.

Нагадаємо, нещодавно депутат від партії "Слуга народу" запропонував розстріляти "ОПЗЖ". Під час свого спічу Микита Потураєв провів паралелі з "епохою бідності" і "епохою брехні". Він зауважив, що найбільше неправдивими заявами відрізняється партія "Опозиційна платформа — За життя". Потураєв додав, що сукупний дохід представників цієї фракції в Раді нібито порівняємо з бюджетом країни. Нердеп заявив, що покінчити з бідністю в Україні вдалося б відразу після того, як українці розстріляли б депутатів від "ОПЗЖ". Після цих слів біля трибуни зібралися депутати та влаштували бійку. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://sluga-narodu.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

30 червня 2021, 20:36

В партии слуга народа одни хуесосы! Один их лидер, пидорас чего стоит!


Новини