Головна Новини Політика рада Бійка в Раді: навіщо «слуга народу» запропонував розстріляти «ОПЗЖ» (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійка в Раді: навіщо «слуга народу» запропонував розстріляти «ОПЗЖ» (ФОТО, ВІДЕО)

Нардеп Микита Потураєв вважає, що «епоха бідності» закінчиться з розстрілом однієї з українських партій

17 червня 2021, 11:50 comments2289
Поділіться публікацією:

Ранок четверга для народних депутатів України ледь не закінчився масовою бійкою біля трибуни парламенту. Як передає парламентська кореспондентка порталу "Коментарі" Марія Гергелюк, інцидент стався після виступу Микити Потураєва, одного із нардепів від політсили "Слуга народу".

Бійка в Раді: навіщо «слуга народу» запропонував розстріляти «ОПЗЖ» (ФОТО, ВІДЕО)

У Раді запропонували "розстріляти ОПЗЖ", ледь не сталася бійка. Фото: Telegram / ГОНЧАРЕНКО

Під час свого короткого спічу Потураєв провів паралелі з "епохою бідності" і "епохою брехні". На його думку, найбільше неправдивими заявами відрізняється партія "Опозиційна платформа — За життя". Також Потураєв додав, що сукупний дохід представників цієї фракції в Раді нібито порівняємо з бюджетом країни. Саме тому, на думку нардепа, покінчити з бідністю в Україні вдалося б відразу після того, як українці розстріляли б депутатів від "ОПЗЖ".

Поміж іншого, "слуга народу" зазначив, що через демократичний підхід до організації влади представники інших партій змушені боротися і "знищувати" "ОПЗЖ" виключно політично.

Після цього біля трибуни парламенту в лічені секунди зібрався величезний натовп із депутатів. Представники "Опозиційної платформи" обурювалися, вимагали вибачень, а деякі — навіть лізли на Потураєва з кулаками. На його захист стали, звичайно, представники "Слуги народу". Кількох політиків навіть довелося рознімати.

У запалі сварки від народних обранців нерідко можна було почути добірні матюки. Також депутати намагалися з'ясувати, кого Потураєв збирається розстрілювати. Деяких такі пропозиції обурили особливо — із урахуванням того, що на Донбасі йде війна.

"Люди гинуть пачками там, а ти збираєшся тут інших розстрілювати?" — запитав один із депутатів у Потураєва.

У підсумку інцидент був вичерпаний, а "слуга народу", який відзначився скандальною заявою, приніс свої вибачення.

Однак ситуація на цьому не закінчилася. Кілька депутатів від "ОПЗЖ" під час виступів з місць звинуватили Потураєва у подвійних стандартах. Наприклад, Нестор Шуфрич зазначив, що працював із нинішнім представником "СН" в штабі "Партії регіонів", а Олег Волошин наголосив на необхідності донести до міжнародних партнерів наявність мови ненависті в українському парламенті.

Відзначимо, що за останні кілька засідань Ради це перша настільки серйозна подія в стінах парламенту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, з якої причини депутати Верховної Ради зчепилися в минулий раз. Подробиці — в нашому матеріалі.

До слова, особливою агресивністю відрізняються не тільки представники парламенту. На порталі ви можете дізнатися, чому одна з недавніх сесій міськради в Черкасах ледь не закінчилася серйозною бійкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Бо

19 червня 2021, 17:58

Все верно сказал, не надо было извиняться.

Ираида

17 червня 2021, 19:32

А может их там всех расстрелять? И начать с зелёной плесени?


Новини