Головна Новини Політика внутрішня політика Гетманцев: Питання призначення Криклія в МВС партія влади навіть не обговорює
commentss НОВИНИ Всі новини

Гетманцев: Питання призначення Криклія в МВС партія влади навіть не обговорює

Питання по Криклію фракцією не піднімалося, - Юлія Яцик

31 серпня 2021, 17:18
Поділіться публікацією:

Народний депутат фракції "Слуга народу", голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев повідомив про те, що парламентська монобільшість не розглядає кандидатуру ексміністра інфраструктури Владислава Криклія, звільненого за ініціативою президента, на будь-які посади в МВС.

Гетманцев: Питання призначення Криклія в МВС партія влади навіть не обговорює

Владислав Криклій. Фото з відкритих джерел.

"У мене немає ніякої такої інформації, я навіть нічого такого не чув. І не можу сказати, що фракція чекає його повернення. І мова про будь-яке його призначення до Міністерства не йдеться ", — сказав він.

Депутат "Слуги народу" Юлія Яцик підтримала колегу: "Питання по Криклію фракцією не піднімалося. Ця тема не обговорюється навіть на рівні чуток ", — зазначила вона.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що колишній народний депутат України Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook опублікував пост, в якому заявив, що звільнений після ряду провалів ексміністра інфраструктури Владислав Криклій має намір створити нову "тіньову" схему при Міністерстві внутрішніх справ, для чого активно шукає соратників в ОПУ і МВС. Детально про це читайте в нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини