Головна Новини Політика внутрішня політика Геращенко назвав основну версію замаху на Шефіра
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенко назвав основну версію замаху на Шефіра

За словами Антона Геращенка, це було політичне замовлення для тиску на президента

24 вересня 2021, 09:46
Поділіться публікацією:

Головна версія обстрілу автомобіля Сергія Шефіра політична, щоб створити атмосферу страху для президента. Про це пише "Інтерфакс-Україна", посилаючись на слова радника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенко в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Геращенко назвав основну версію замаху на Шефіра

Антон Геращенко, фото МВС

Геращенко пообіцяв зробити все можливе, щоб знайти стріляючих і замовників. Уже відомо, що злочин готувався давно. Але поки в МВС 100% результат не обіцяють.

"Природно, що кілер робив все можливе, щоб піти безкарно, і цей злочин готувався давно. Про те, де живе Сергій Шефір загальновідомо, це показали журналісти багатьох передач, яким маршрутом він їздить так само всім відомо. Тому це злочин готувався дуже серйозно і дуже ретельно ", — заявив Антон Геращенко.

Зараз правоохоронці працюють в лісі. Шукають будь-які зачіпки, в тому числі і зброю. За словами радника міністра внутрішніх справ України, з камер будинків, які знаходяться неподалік, вилучені відеозаписи. Фахівці проглядають відео не тільки записане в день замаху на Шефіра, а й за кілька днів до цього, щоб побачити хто заходив в ліс. Вивчаються і трафики мобільних телефонів.

Раніше портал "Коментарі" писав думку політичного експерта Олександра Юсупова. Він вважає, що влада сама перевела справу про напад на першого помічника президента України Сергія Шефіра в політичну площину, а тепер поспішає запевняти всіх, що подію не потрібно називати інсцінуацією. Він зазначив, коментуючи інцидент з Сергієм Шефіром першому заступнику глави МВС Євгену Єніну, в ефірі програми "Ток-шоу №1" на каналі "Україна 24", закликав припинити "спроби інсинуацій навколо того, що цим фейковий замахом хотіли налякати". Олександр Юсупов підкреслив, від одних тільки спекуляцій дійсно толку мало, проте хіба не сама ж влада винна в тому, що багато сильно сумнівається в неупередженості офіційного опису цього інциденту?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

24 вересня 2021, 19:02

Та вам цей спєц по всєм вопросам без профільного образованія і не таке придумає, це ж балабол - одного поля ягоди з його патроном аваковим, розвішуйте вуха для його лапші і ховайте тарілки, щоб не вилизав.

Харя Кришны

24 вересня 2021, 10:18

На фото: характерное выражение лица человека. который обязан с умным видом оглашать откровенную чушь.


Новини