Головна Новини Політика внутрішня політика Гео Лероса викликали на допит в ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Гео Лероса викликали на допит в ДБР

Допит Лероса в ДБР має відбутися у вівторок

4 вересня 2020, 17:09
Поділіться публікацією:

Народного депутата України Гео Лероса викликали на допит в Державне бюро розслідувань. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Гео Лероса викликали на допит в ДБР

У юридичній компанії, яка представляє інтереси нардепа, відзначили, що на допит його викликали через справу про нібито ухилення від сплати податків — за обставинами кримінального провадження по ч.1 ст.212 КК України (умисне ухилення від сплати податків).

Крім того, в юркомпанії заявляють, що підставою для справи стала постанова Печерського районного суду за скаргою представника громадської організації "Рада ветеранів АТО", який проаналізувавши декларацію Лероса, припустив, що депутат ухилився від сплати податків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" в рамках спецпроекту "Шлях депутата", розповідав про життєвий і кар'єрний шлях Гео Лероса.

Раніше "Коментарі" писали, що народного депутата України Гео Лероса виключили зі складу фракції "Слуга народу". В офіційному повідомленні партії сказано, що таке рішення прийнято у результаті збору підписів народних депутатів, більшість з яких проголосували за виключення Лероса з лав "Слуги народу". Гео Лерос прокоментував рішення колег. Він пообіцяв, що буде і далі продовжувати боротися з режимом діючої влади.

Пізніше з'явилася інформація, що Володимир Зеленський заперечує, що будь-яким чином вплинув на рішення "Слуги народу" про виключення з фракції народного депутата Гео Лероса. Гео Лерос відповів на звинувачення президента України в корупції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини