Головна Новини Політика Скандали.Політика Зеленський відреагував на виключення Гео Лероса зі Слуги народу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на виключення Гео Лероса зі Слуги народу

Гео Лероса виключили з президентської фракції після публічної критики Зеленського і Єрмака

2 вересня 2020, 14:33 comments1358
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заперечує, що будь-яким чином вплинув на рішення "Слуги народу" про виключення з фракції народного депутата Гео Лероса. Відповідного наказу він не віддавав, заявив глава держави журналістам під час робочої поїздки в Харківську область.

Зеленський відреагував на виключення Гео Лероса зі Слуги народу

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Підписи за виключення Лероса його колеги по фракції почали збирати після його виступу в парламенті вчора, 1 вересня. Депутат, зокрема, критикував діяльність глави Офісу президента Андрія Єрмака, а також самого Володимира Зеленського. Його звинуватив в порушенні обіцянок, які він дав перед виборами. Гео Лерос впевнений, що виключити його зі "Слуги народу" наказав особисто Зеленський. Нібито він доручив голові фракції Давиду Арахамії особисто зібрати всі підписи.

Сьогодні, 2 вересня, під час поїздки на Харківщину президент спростував ці звинувачення.

"Ніяких наказів я не віддавав. Ніякої реакції на зрадників нашої країни та хабарників у мене немає. І мені однаково, з якої вони будуть партії", — відповів Зеленський.

Нагадаємо, що в березні саме Гео Лерос опублікував відео, де брат Андрія Єрмака намагається домовитися за гроші про високі посади в органах влади. Пізніше сам Денис Єрмак заявив, що він не є представником влади та може, як приватна особа, говорити з ким завгодно і про що завгодно.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, що виключення Гео Лероса з фракції "Слуга народу" прокоментував глава фракції Давид Арахамія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини