Головна Новини Політика внутрішня політика Філатов розповів, кого дніпряни хочуть бачити президентом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Філатов розповів, кого дніпряни хочуть бачити президентом України

Борис Філатов вважає, що президенту не можна втрачати зв'язок із Дніпропетровською областю

18 листопада 2021, 18:00 comments6381
Поділіться публікацією:

Якби вибори президента України відбулися найближчої неділі, то жителі Дніпра здебільшого проголосували б за чинного главу держави, переобравши на другий термін Володимира Зеленського. Таку думку Борис Філатов висловив в інтерв'ю ексклюзивному виданню "Коментарі".

Філатов розповів, кого дніпряни хочуть бачити президентом України

Борис Філатов. Фото: dengi.informator.ua

Борис Філатов зазначив, що про вибір дніпрян він говорить не тому, що сам випробовує якісь симпатії до Володимира Зеленського, а тому, що бачить, що глава держави приділяє багато уваги місту та області. Це бачать і самі мешканці.

Мер Дніпра зазначив, коли люди приходять на виборчі дільниці, то завжди намагаються віддати голоси за своїх, тих людей, які їм ближчі, у тому числі в географічному плані. Володимир Зеленський для дніпрян своя людина, бо він виходець із Дніпропетровщини, ця область для нього є малою батьківщиною.

При цьому Борис Філатов зазначив, якщо президент дізнається про його думки щодо електоральної підтримки мешканців Дніпра, прочитає інтерв'ю, то він має розуміти, що кредит довіри не безмежний та має свій ліміт. Для того, щоб дніпряни й надалі підтримували Зеленського, тому треба продовжувати приділяти цій галузі особливу увагу, підтримувати її.

За словами Філатова, люди ніколи не прощають зради і дніпряни не є винятком. Вони не пробачили зради Коломойському, не пробачили зради Тимошенко. Тому Зеленський має пам'ятати, якщо він забуде про рідний регіон, то дніпряни йому цього не вибачать. Це Володимиру Зеленському треба врахувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Борис Філатов оцінив роботу чинної влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини