Головна Новини Політика внутрішня політика Філатов про закриття "Страни.Юа": "Тупорила нечисть"
commentss НОВИНИ Всі новини

Філатов про закриття "Страни.Юа": "Тупорила нечисть"

Борис Філатов відомий своїми різкими висловлюваннями щодо опонентів

22 серпня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Мер Дніпра Борис Філатов образив прихильників рішення про закриття проросійського сайту "Страна.Юа". У своїй замітці в соціальній мережі Facebook Філатов спочатку похвалив журналістів "Страни" за їх "професіоналізм, цинізм, працездатність".

Філатов про закриття "Страни.Юа": "Тупорила нечисть"

Борис Філатов. Фото: Слово і Діло

Філатов про закриття ”Страни.Юа”: ”Тупорила нечисть” - фото 2

Філатов про закриття ”Страни.Юа”: ”Тупорила нечисть” - фото 3


Людям, які суперечили йому, він відповів, що це "самореалізація тупорилої нечисті" і його "не ї **  їх думка".

До слова, Борис Філатов відомий своїми різкими висловлюваннями стосовно опонентів.

20 серпня РНБО ввело санкції відносно відеоблогерів Анатолія Шарія та його дружини Ольги Шарій, а також її матері Алли Бондаренко і сайту "Страна". Служба безпеки України (СБУ) офіційно прокоментувала це рішення. За словами керівника служби Івана Баканова, санкції стосуються кількох напрямів. Зокрема, вони орієнтовані на протидію російській агресії й гібридній війні. Голова СБУ також сказав, що відомство "чітко розмежовує свободу слова і наступ на державність і суверенітет України".

Ситуацію з санкціями вже прокоментували Анатолій Шарій і Ігор Гужва, головний редактор видання "Страна". На думку керівника видання, рішення РНБО є визнанням роботи ЗМІ, а наслідком санкцій стане спроба найближчим часом заблокувати діяльність сайту.

Політтехнолог, керівник Центру політичної розвідки Олег Постернак вважає, що прийнято абсолютно виправдане і резонне рішення.

"По кожному фігуранту СБУ представлено широке досьє. Всі вони є тими чи іншими персонами, які здійснюють непрямий вплив на інформаційне поле України в агресивних інтересах РФ, — підкреслює експерт. — Деркач — це "реверанс" перед візитом Зеленського в США, Шарій — це безсоромний і примітивний обман частини громадян під соусом "незалежного блогерства", Гужва, на думку багатьох, був помічений в інформаційних операціях РФ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

МышаД.

22 серпня 2021, 15:21

Филатов иди ты в жопу. Учи жену и мама свою. Тварь пророссийская. А лучше вали на хрен в ростов и там учи витю родину любить. Он тебя уже заждался.


Новини