Головна Новини Політика внутрішня політика "Європейська солідарність" ініціює термінове засідання Верховної Ради: вимагають звіт від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Європейська солідарність" ініціює термінове засідання Верховної Ради: вимагають звіт від Зеленського

У опозиційній до влади партії не задоволені, що до 25 січня не заплановано жодного засідання

10 січня 2022, 16:06
Поділіться публікацією:

"Європейська солідарність" ініціює термінове  засідання Верховної Ради України і починає збір підписів. Про свої наміри вони вже письмово повідомили голову парламенту Руслана Стефанчука. Про це сьогодні, 10 січня, на брифінгу заявив Артур Герасимов, співголова фракції "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України, передає портал "Коментарі".

"Європейська солідарність" ініціює термінове засідання Верховної Ради: вимагають звіт від Зеленського

Європейська солідарність скликає засідання Верховної Ради. Фото з сайту ВР

У "Європейській солідарності" такий поспіх пояснюють тим, що країна знаходиться на межі великої кризи. Політики незадоволені тим, що народні депутати не планують збиратися на засідання до 25 січня 2022 року. Тому звертаються до Голови Веховної Ради та починають збір підписів, аби розпочати роботу під куполом якнайшвидше.

"Країна вже повним ходом працює. Тільки влада відпочиває. Досить відпочивати. Ми ініціюємо засідання Верховної Ради з порядком денним, який відповідає реаліям сьогоднішнього дня," — заявив Артур Герасимов.

Порядок денний, який відповідає реаліям сьогодення, на думку "ЄС" наступний: заслухати звіт президента України про стан оборони та зовнішньої політики держави, та звіт прем’єр міністра щодо заходів, що вживаються для подолання кризових явищ в економіці та зростання цін, зокрема на енергоносії та житлово-комунальні послуги. Також депутати хочуть почути здоповіді таких урядовців, як міністра оборони, міністра енергетики та вугільної промисловості та міністра охорони здоров’я. Окрім цього, на думку депутатів "ЄС" потрібно нагально розглянути питання грошового забезпечення військовиослужбовців — на думку опозиції виплати для них повинні починатись із суми у 29 тисяч гривень.

Читайте також: Експерт розповів, чи допоможе Порошенку політика "махати кулаками після бійки"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини